Hooikoorts: Das Pop, Blues Brother Castro & Dj Food op Motel Mozaïque

Muziekprogramma zo goed als rond

Redactie 3VOOR12 ,

Het muziek- en kunstfestival vindt plaats van 7 t/m 10 april in Rotterdam, met zoals altijd het zwaartepunt op de vrijdag en zaterdag. Met de bevestiging van Das Pop, Blues Brother Castro, The Russian Futurists, DJ Food & DK en Lowriders is het muziekprogramma zo goed als rond.

Muziekprogramma zo goed als rond

Het muziek- en kunstfestival vindt plaats van 7 t/m 10 april in Rotterdam, met zoals altijd het zwaartepunt op de vrijdag en zaterdag. Na o.a. Villagers, No Age, Belle & Sebastian, The Bees, Battles, Alamo Race Track, Eklin en 2562 zijn nu weer vijf namen bevestigd. Daarmee is het muziekprogramma zo goed als rond. Fenech-Soler heeft afgezegd.

29 maart:  Das Pop, Blues Brother Castro, The Russian Futurists, DJ Food & DK (Solid Steel/Ninja Tune) en Lowriders zijn bevestigd.

22 maart: Eklin en 2562 komen naar Motel Mozaïque.

15 maart:
De organisatie bevestigt de komst van Alamo Race Track, Trophy Wife, Intergalactic Lovers, Zoey van Goey en St. Paul Presents Hang The DJ. De Britse electropop-act Fenech-Soler heeft alle shows geannuleerd, nadat bij zanger Ben Duffy teelbal-kanker is geconstateerd.

17 februari: James Blake is bevestigd voor het festival. Op 5 Days Off staat hij geboekt als dj, tijdens Motel Mozaique zal hij met band optreden.

16 februari: Ook singer-songwriter Ben Howard komt naar Rotterdam voor MoMo 11.
16 februari:
Twee Britse namen bevestigd. De Londense beatbox-artiest Beardyman en het electropop-kwartet Fenech-Soler komen naar Motel Mozaïque.

1 februari: Factory Floor komt naar Motel Mozaïque. Het Britse trio maakte indruk met gruizige experimentele elektronica op London Calling. Ook Project Wildeman (rond songwriter Robin Block) is bevestigd.

26 januari: No Age komt voor twee shows naar Motel Mozaïque 2011. Op de vrijdag spelen ze een live soundtrack bij de Franse film The Bear uit 1988. De dag daarna doen ze een reguliere show op het festival in Rotterdam. Er zijn meer nieuwe namen: Wu Lyf, Pien Feith, Architecture in Helsinki, Shugo Tokumaru en Dan Deacon zijn van de partij.

17 januari: Battles bevestigt zichzelf voor de donderdag van Motel Mozaïque 2011

20 december: Vier nieuwe namen beken d:
The Bees, The Coral, Grant Hart en Josh T. Pearson.


8 december: Belle & Sebastian komt naar Rotterdam. Negen jaar na hun eerste optreden op Motel Mozaique.

1 december: De eerste namen zijn bekend: Lykke Li, Jose Gonzales & Göteborg String Theory, Josh Ritter, Villagers, Agnes Obel, Dum Dum Girls en Darkstar.