Hiphopfestival Bridgin' the Gap in Ahoy schrapt enkele artiesten Hiphopfestival Bridgin' the Gap in Ahoy schrapt enkele artiesten

Toegangsprijs omlaag, dure kaarten vergoed

, Erik Zwennes

Hiphopfestival Bridgin' the Gap in Ahoy schrapt enkele artiesten

Toegangsprijs omlaag, dure kaarten vergoed

Erik Zwennes ,

Hiphopfestival Bridgin’ the Gap, dat 28 mei voor het eerst plaats moet vinden in Ahoy Rotterdam, heeft enkele artiesten moeten annuleren.Vanwege milieuvoorschriften is het vierde podium komen te vervallen. Daarmee vervallen Slum Village, Önder & FS Green, Hef, Cartes & Kleine Jay en Jiggy Dje. De prijs van de tickets is verlaagd. Te dure kaarten worden vergoed.

Toegangsprijs omlaag, dure kaarten vergoed

Hiphopfestival Bridgin’ the Gap, dat 28 mei voor het eerst plaats moet vinden in Ahoy Rotterdam, heeft enkele artiesten moeten annuleren. Een van de organisatoren, Monique van Melle, laat weten dat vanwege milieuvoorschriften het vierde podium is komen te vervallen. “In samenspraak met Ahoy hebben we moeten constateren dat het vierde podium niet mogelijk is. Daarom hebben we enkele artiesten moeten cancellen.” Daarmee vervallen Slum Village, Önder & FS Green, Hef, Cartes & Kleine Jay en Jiggy Dje.

De toegangsprijs van het festival is verlaagd van €62,50 naar €47,50. Mensen die hun ticket voor de oude prijs hebben gekocht krijgen het teveel betaalde bedrag terug. Van Melle: “Vanaf morgen zal dat proces in gang worden gezet. Niemand hoeft zich hier zorgen over te maken.” Van Melle laat weten dat grote namen als Wu-Tang Clan, Smif-N-Wessun en Sean Price gewoon zullen komen.

Over de kaartverkoop kan de organisator nog niet veel zeggen. Van Melle: “De promotie moet nog op gang komen. Vanaf vandaag staan we bijvoorbeeld groot in led-licht op de zijkant van Ahoy, wat vanaf de snelweg is te zien. Uiteraard is dit pas het begin. De verkoop loopt, maar kan nog beter. We geloven in dit festival en vertrouwen op een mooie eerste editie. Er is geleerd van de ontstane situatie.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12