Cage The Elephant: "Iggy Pop was voor ons een enorme nieuwe fase" Cage The Elephant: "Iggy Pop was voor ons een enorme nieuwe fase"

Kentucky five maken schizofrene tweede plaat

, Ingmar Griffioen

Cage The Elephant: "Iggy Pop was voor ons een enorme nieuwe fase"

Kentucky five maken schizofrene tweede plaat

Ingmar Griffioen ,

Ze zijn jong, wild en klinken even Amerikaans als Brits: Cage The Elephant. Vijf jongens uit Kentucky, die met het tweede album een grote stap maken. Thank You Happy Birthday is één van de sterkste en tegelijk meest gevarieerde platen van dit jaar. 3VOOR12 sprak frontman Matthew Shultz en broer en gitarist Brad Shultz net voordat ze een razend opwindende rock 'n roll-show in Desmet gaven. De opnames vind je nu op 3VOOR12TV.

Kentucky five maken schizofrene tweede plaat

Ze zijn jong, wild en klinken even Amerikaans als Brits: Cage The Elephant. Vijf jongens uit Kentucky, die met het tweede album een grote stap maken. Thank You Happy Birthday (luister hier) is één van de sterkste en tegelijk meest gevarieerde platen van dit jaar. 3VOOR12 sprak frontman Matthew Shultz en broer en gitarist Brad Shultz net voordat ze een razend opwindende rock 'n roll-show in Desmet gaven. De opnames van 3VOOR12 Presenteert... Cage The Elephant vind je nu op 3VOOR12TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12