Nieuw op 3VOOR12RADIO: The Kooks, Paramore en Airship

Emma Louise met Jungle 3VOOR12 Single van de Week

Menno Visser ,

Voortaan laten we je iedere week weten wat de nieuwe tracks zijn bij 3VOOR12RADIO. Nieuw op de playlist zijn The Kooks, Paramore en Airship. Emma Louise heeft met Jungle de 3VOOR12 Single van de Week.

Emma Louise met Jungle 3VOOR12 Single van de Week

Voortaan laten we je iedere week weten wat de nieuwe tracks zijn bij 3VOOR12RADIO. Nieuw op de playlist zijn The Kooks, Paramore en Airship. Emma Louise heeft met Jungle de 3VOOR12 Single van de Week.

3VOOR12 Single van de week
Emma Louise - Jungle (Go Entertainment)



Als een liedje maar genoeg opvalt, volgt vanzelf het zwaan-kleef-aan effect. Uit het Australische Brisbane komt zangeres Emma Louise. Daar werd het nummer breed opgepikt door het alternatieve radiostation Triple J. Toevallig was dj Roosmarijn Reijmer daar op vakantie, en zo ging het balletje rollen… Nu is de single ook in Nederland uit en Emma Louise is daar heel blij mee.

Deze week NIEUW op de 3VOOR12 Playlist:

Paramore – Monster (Warner)

 



Het eerste levensteken van Paramore na het vertrek van de broertjes Farro. In Nederland is de rockband uit Tennessee bekend van de radiohits Brick By Boring Brick en Misery Business. Dit is een nummer uit de soundtrack van de nieuwe sciene fiction film Transformers - Dark Of The Moon. Het goede nieuws blijft dat de roodharige zangeres Hayley Williams is gebleven...

The Kooks – Saboteur (Virgin/EMI)



Wie maar genoeg twittert over The Kooks, krijgt deze track gratis binnen. Een originele actie, maar er moet dan ook reuring gemaakt worden: na drie jaar is er weer wat nieuws van de band uit Brighton. Op deze lektrack klinken ze anders dan gewend. Half september komt hun derde album Junk Of The Heart uit en dan weten we zeker welke koers ze gaan varen.

Airship – Kids (PIAS)



Op hun beste live momenten betoveren ze je, deze mysterieuze band uit Manchester. Ze zijn al op sleeptouw genomen door Editors en stonden ook al op London Calling en afgelopen Lowlands. Meer zal onthuld worden op hun debuut Stuck In This Ocean, begin september.


VERDER deze week op de 3VOOR12 playlist:

Noah & The Whale - Tonight's The Kind Of Night (V2, 6e week)
Drumsound & Bassline Smith - Freak (New State, 4e week)
Stefany June - Summer (eigen beheer, 4e week)
Selah Sue - Black Part Love (Warner, 3e week)
Tom Vek - A Chore (V2, 3e week)
Miles Kane - Inhaler (Sony, 2e week)
Frank Turner - Peggy Sang The Blues (Epitaph, 2e week)

3VOOR12 Album van de week (luister op de Luisterpaal)
Black Lips - Arabia Mountain (V2)