Free Record Shop gaat weer vinyl verkopen Free Record Shop gaat weer vinyl verkopen

Meer dan 14.000 titels online te bestellen

, Erik Zwennes

Free Record Shop gaat weer vinyl verkopen

Meer dan 14.000 titels online te bestellen

Erik Zwennes ,

Free Record Shop gaat weer vinyl verkopen. Niet in de winkels, maar via hun website. “We merken aan de vragen van de klanten dat zij vinyl toch nog of opnieuw enorm waarderen,” aldus Jeroen De Vink van de entertainmentketen.

Meer dan 14.000 titels online te bestellen

Free Record Shop heeft besloten weer vinyl te gaan verkopen. Niet in de winkels, maar via hun website. “We merken aan de vragen van de klanten dat zij vinyl toch nog of opnieuw enorm waarderen,” aldus Jeroen De Vink van de entertainmentketen.

Na een korte stop in de verkoop keert vinyl met ruim 14.000 titels weer terug in het assortiment. Volgens het bedrijf is door de authentieke klank, de grote sprekende cover en het gevoel van de platen de vraag naar de LP opnieuw gestegen. Vink: “De liefhebbers van LP’s houden echt van hun plaat, de hoes rond de plaat en de geur van het vinyl.”

Liefhebbers van vinyl vinden op de website zowel klassiekers als nieuwe albums. Vinyl is online al via meerdere kanalen te bestellen, maar vaak met lange levertijden. Een snelle zoektocht op de website van Free Record Shop levert een divers aanbod op dat binnen twee tot drie werkdagen leverbaar is. De online winkel bestaat naast de bijna driehonderd fysieke Free Record Shop winkels.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12