dEUS, Frank Turner en DJVT in Club LLow dEUS, Frank Turner en DJVT in Club LLow

Win kaarten via Facebook en 3VOOR12 nieuwsbrief

, Atze de Vrieze

dEUS, Frank Turner en DJVT in Club LLow

Win kaarten via Facebook en 3VOOR12 nieuwsbrief

Atze de Vrieze ,

Zin in Lowlands? 3VOOR12 wel. Om vast een beetje in de stemming te komen houden we donderdag 30 juni Club LLow. De komst van Frank Turner, De Jeugd van Tegenwoordig, Chef’ Special, Kluun, comedian Lennaert Maes, en schrijvers Daan en Ellen was al bekend, vandaag voegen we daar een klinkende naam aan toe: dEUS.

Win kaarten via Facebook en 3VOOR12 nieuwsbrief

Zin in Lowlands? 3VOOR12 wel. Om vast een beetje in de stemming te komen houden we donderdag 30 juni Club LLow, een avond met diverse acts uit het Lowlands programma. De komst van Frank Turner, De Jeugd van Tegenwoordig, Chef’ Special, Kluun, comedian Lennaert Maes, en schrijvers Daan en Ellen was al bekend, vandaag voegen we daar een klinkende naam aan toe: dEUS. Club LLow vindt plaats in studio Desmet in Amsterdam en wordt live uitgezonden op 3FM van 19:00 uur tot 01:00, in zowel Met Michiel als 3VOOR12RADIO. De beelden zijn live te volgen op 101TV.

De Belgische band dEUS komt 19 september met zijn nieuwe album Keep You Close, de opvolger van Vantage Point, dat alweer uit 2008 stamt. Het album werd in zes maanden tijd opgenomen in hun eigen studio in Antwerpen met producers David Botrill en Adam Noble. De band belooft een warmer geluid en een meer persoonlijke teksten, een reactie op het in your face geluid van Vantage Point. Een aantal nummers werd al live getest, volgens de band zelf om ze te laten rijpen voor het opnameproces begon. Twilight Singers-zanger Greg Dulli leent zijn stem aan het nummer The Dark Sets In. Naast het album zullen ook nog losse nummers verschijnen, die afwijken in stijl. Volgens Tom Barman moet je daarbij denken aan ‘Can meets LCD’. Een radio edit van het titelnummer Keep You Close is al te horen op YouTube.

Programma Club LLow:

19:00 – 20:00: Chef’ Special
20:00 – 21:00: Kluun, Lennaert Maes, en Daan en Ellen
21:00 – 22:00: dEUS
22:00 – 23:00: De Jeugd van Tegenwoordig
23:00 – 00:00: Frank Turner

Kaarten zijn te winnen in 3VOOR12RADIO, Met Michiel en op de Facebook pagina van 3VOOR12.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12