Heel veel Eurosonic video en audio online

3VOOR12 podium in Vera, The Crookes, Curry & Coco, Eefje, Moss en vele anderen

Redactie 3VOOR12 ,

Het kan niemand zijn ontgaan dat 3VOOR12 afgelopen weekend heel erg veel heeft gedaan op Eurosonic en Noorderslag. Inmiddels staat een groot deel van de audio en video van Eurosonic online en is het tijd om een overzicht te maken.

3VOOR12 podium in Vera, The Crookes, Curry & Coco, Eefje, Moss en vele anderen

Het kan niemand zijn ontgaan dat 3VOOR12 afgelopen weekend heel erg veel heeft gedaan op Eurosonic en Noorderslag. Inmiddels staat een groot deel van de audio en video van Eurosonic online en is het tijd om een overzicht te maken. We begonnen op woensdag met het 3VOOR12 podium in Vera:

Ben Howard in Vera, 12 januari 2011:


Vinnie Who in Vera, 12 januari 2011:


Crystal Fighters in Vera, 12 januari 2011:


Sessies:
Natuurlijk is er ook weer een enorme lading aan sessies gedaan. Een aantal hoogtepunten op een rij:

The Crookes werd zowel door Christiaan Walraven als door Atze de Vrieze als één van de hoogtepunten van Eurosonic gezien op respectievelijk de donderdag en de vrijdag. De sessie:


Ook Curry & Coco maakte indruk. Zij kregen van alle besproken Franse acts het hoogste rapportcijfer. De sessie:


Natuurlijk mogen met Nederland als focusland de artiesten uit ons kikkerlandje niet ontbreken. Eefje maakte in een propvolle Volkskrantzaal grote indruk en kreeg daarmee één van de hoogste cijfers van het festival. De sessie:


En als klapper op het afgelopen jaar mocht ook Moss nog een show doen waarna Sander Kerkhof kopte 'Moss zet kroontje op doorbraakjaar'. De sessie: