Sharid Uppelschoten neemt afscheid van 3VOOR12RADIO Sharid Uppelschoten neemt afscheid van 3VOOR12RADIO

Producer woensdagavond voor het laatst in de uitzending

, Atze de Vrieze

Sharid Uppelschoten neemt afscheid van 3VOOR12RADIO

Producer woensdagavond voor het laatst in de uitzending

Atze de Vrieze ,

Sharid Uppelschoten verlaat 3FM. Vanavond is de vaste producer van 3VOOR12RADIO voor het laatst in de studio bij Eric Corton. Trouwe luisteraars kennen Sharid vooral van de Waan van de Nacht, het vaste item waarin luisteraars over een actueel onderwerp discussieerden.

Producer woensdagavond voor het laatst in de uitzending

Sharid Uppelschoten verlaat 3FM. Vanavond is de vaste producer van 3VOOR12RADIO voor het laatst in de studio bij Eric Corton. Trouwe luisteraars kennen Sharid als sidekick van Corton, en dan vooral van de Waan van de Nacht, het vaste item waarin luisteraars over een actueel onderwerp discussieerden. “Ik heb het programma drie jaar lang met heel veel passie gemaakt”, zegt Sharid. “Maar het is ook enorm lastig om de avonduren te combineren met een privéleven. Voor mij is het nu tijd om de prioriteiten iets te verleggen.”

Sharid blijft wel gewoon bij de VPRO werken, in eerste instantie bij Radio 6. Ze dankt niet alleen het vaste team van 3VOOR12RADIO – presentatoren Eric Corton en Rudy Mackay en muzieksamensteller Menjo – maar vooral ook de luisteraars van het programma. “Via sms kregen we al heel veel reacties binnen, maar dankzij twitter is het zo veel leuker geworden. Ik vind het tof om te zien dat zo laat op de avond door 3FM luisteraars over de meest uiteenlopende onderwerpen gediscussieerd kan worden. Dat zal ik zeker missen. Vanavond zal ik bekend maken wat mijn nieuwe Twitter-naam wordt, want @sharid3FM ben ik straks niet meer.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12