3VOOR12 Presenteert... Dazzled Kid! 3VOOR12 Presenteert... Dazzled Kid!

3VOOR12RADIO’s Eric Corton zendt Dazzled Kid, Houses en Lola Kite live uit in Tivoli de Helling

, Tamara Jansen

3VOOR12 Presenteert... Dazzled Kid!

3VOOR12RADIO’s Eric Corton zendt Dazzled Kid, Houses en Lola Kite live uit in Tivoli de Helling

Tamara Jansen ,

Op 9 maart zendt 3VOOR12RADIO live uit in Tivoli de Helling. Deze avond geeft Dazzled Kid een optreden op het Utrechtse podium. Daarnaast zijn er ook optredens van Houses en Lola Kite.

3VOOR12RADIO’s Eric Corton zendt Dazzled Kid, Houses en Lola Kite live uit in Tivoli de Helling

Dazzled Kid is het soloproject van Tjeerd Bomhof, frontman van Voicst. Op 29 januari kwam het album Fire Needs Air uit, waar de single Embrace uit voortkwam.

Op 9 maart zendt 3VOOR12RADIO live uit vanaf Tivoli de Helling. Deze avond geeft Dazzled Kid een optreden op het Utrechtse podium. Daarnaast zijn er ook optredens van Houses en Lola Kite. De optredens zijn live te horen van 22.00 tot 01.00 op 3VOOR12RADIO op 3FM en te zien op 101.tv. Vanaf de volgende dag, 10 maart, is het optreden online te bekijken op 3VOOR12TV.

3VOOR12’s Ingmar Griffioen over Fire Needs Air:
“Niet verrassend is het dat hij uitstekende poppy singles kan schrijven. Wat wel opzien baart is dat de Amsterdammer er zoveel op dit schijfje heeft weten te bundelen en over de visie beschikt om zo'n album afwisselend en interessant te houden. Dit is een sterk debuut, waarmee hij voorlopig een brede weg voor zichzelf geplaveid heeft.”

Houses
De Amsterdamse indieband was vorig jaar nog te horen op de tiende Hollandse Nieuwe compilatie. Ook was het de Selecteert van november. Debuut EP End Of Story werd lovend ontvangen, waarop een minuutje bij De Wereld Draait Door en een optreden op Noorderslag volgde. De komende tijd is het vijftal het voorprogramma tijdens de clubtour van Dazzled Kid.

Lola Kite
Lola Kite was begin dit jaar Album van de week. Christiaan Walraven over debuutplaat Lights: “Lights werd ruim een jaar geleden opgenomen op Vlieland. Iedereen die de band sindsdien zag spelen kon al zien aankomen dat deze debuutplaat er eentje is om lansen voor te breken. Het jeugdig enthousiasme dat altijd van het podium afdruipt komt net zo hard uit de speakers bij het luisteren van Lights.”

Kaarten winnen?

Komende weken worden er in 3VOOR12RADIO en via de 3VOOR12 Nieuwsbrief kaarten weggegeven voor het optreden in Tivoli de Helling op 9 maart.

3VOOR12RADIO Live met Dazzled Kid, Houses en Lola Kite
Uitzenden op 3FM: 9 maart (LIVE)
Online op 3VOOR12TV: 10 maart
Uitzenden op 101.tv: 9 maart (LIVE)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12