Smith Westerns vertelt over ervaringen op Pukkelpop Smith Westerns vertelt over ervaringen op Pukkelpop

"De podiumverlichting stortte neer ter hoogte van onze microfoonstandaard."

, door Willem van Zeeland, foto Jelmer de Haas

Smith Westerns vertelt over ervaringen op Pukkelpop

"De podiumverlichting stortte neer ter hoogte van onze microfoonstandaard."

door Willem van Zeeland, foto Jelmer de Haas ,

Smith Westerns speelde donderdag op Pukkelpop in een tent die instortte. De band wist net op tijd te ontkomen. Een dag later staan ze op Lowlands.Nog nauwelijks bekomen van de schrik, maar hey, thé show must go on. Eric Corton sprak met de band en ze vertellen wat ze meegemaakt hebben.

"De podiumverlichting stortte neer ter hoogte van onze microfoonstandaard."

Smith Westerns speelde donderdag op Pukkelpop in een tent die instortte. De band wist net op tijd te ontkomen. Een dag later staan ze band op Lowlands. Nog nauwelijks bekomen van de schrik, maar hey, thé show must go on. Eric Corton sprak met de band en ze vertellen wat ze meegemaakt hebben.

Bassist Cameron Omori: "Eerst viel er een scherm op de drumset. Ik dacht dat er iets gegooid werd vanuit het publiek. Toen zag ik boven in de tent een soort kroonluchter heen en weer zwiepen. Vanuit de coulissen schreeuwde onze tourmanager dat we zo snel mogelijk de stage moesten verlaten. We dachten dat het podium zou instorten, dus we renden weg. Even later stortte de hele tent in."

Zanger Cullen Omori: "We zijn later gaan kijken en we zagen dat de podiumverlichting was neergestort, precies ter hoogte van mijn microfoonstandaard."

Gitarist Mark Kakacek: "Ik was als laatste van ons op het podium, want ik had het in eerste instantie niet door. Ik zag de lichten vallen op onze spullen en rende weg. De hele backline was kapot."

Cameron Omori: "Pas veertig minuten later hoorden we sirenes en werd iedereen weggestuurd en toen realiseerden we ons echt wat er gebeurd was."

Check hier de video van het interview met Smith Westerns:

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12