Sharon den Adel, Tom Barman en Howard Komproe in Terug Naar Lowlands Sharon den Adel, Tom Barman en Howard Komproe in Terug Naar Lowlands

Gasten kijken na het festival terug naar hun favorieten fragmenten

, Atze de Vrieze

Sharon den Adel, Tom Barman en Howard Komproe in Terug Naar Lowlands

Gasten kijken na het festival terug naar hun favorieten fragmenten

Atze de Vrieze ,

Lowlands is nog niet eens begonnen, maar we kunnen nu alvast bekendmaken met wie we straks gaan terugblikken. Ook dit jaar gaat de VPRO namelijk weer Terug Naar Lowlands. Drie gasten blikken in een uitzending van een uur op zaterdagavond met presentator Leon Verdonschot terug op hun hoogtepunten van het festival.

Gasten kijken na het festival terug naar hun favorieten fragmenten

Lowlands is nog niet eens begonnen, maar we kunnen nu alvast bekendmaken met wie we straks gaan terugblikken. Ook dit jaar gaat de VPRO namelijk weer Terug Naar Lowlands. Drie gasten blikken in een uitzending van een uur op zaterdagavond met presentator Leon Verdonschot terug op hun hoogtepunten van het festival. Verwacht niet alleen regulier beeldmateriaal en 3 On Stage sessies, maar ook exclusieve sessies.

3 september: Sharon den Adel
De grande dame van de Nederlandse gothic rock staat dit jaar op Lowlands met haar band Within Temptation. Eerder dit jaar verscheen hun vijfde album The Unforgiving, een gewaagd concept met een stripboek en korte films, waarop de band ook nog eens nieuwe muzikale wegen in slaat.

10 september: Howard Komproe
Howard Komproe is een van de vaste waarden in het Nederlandse comedy-circuit. Hij begon zijn carrière bij de befaamde Comedytrain, stond al vaak op Lowlands en heeft een succesvol theaterseizoen achter de rug met Murth Mossel, Roué Verveer en Jandino Asporaat onder de naam Caribbean Combo. Niet onbelangrijk: hij is een groot muziekliefhebber.

17 september: Tom Barman
Daags voor de release van het zesde dEUS-album Keep You Close is frontman Tom Barman te gast, een man die bekend staat om zijn brede muzieksmaak. 0Speciaal voor Lowlands liet hij het publiek de setlist bepalen, de filmpjes in de uitzending kiest hij wel zelf.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12