Deze week op 3VOOR12RADIO: Kaarten winnen voor Kasabian in Londen Deze week op 3VOOR12RADIO: Kaarten winnen voor Kasabian in Londen

Nieuw op de playlist: Single van de Week Nero en The Drums

, Menno Visser

Deze week op 3VOOR12RADIO: Kaarten winnen voor Kasabian in Londen

Nieuw op de playlist: Single van de Week Nero en The Drums

Menno Visser ,

Twee nieuwe tracks op de playlist en een bijzondere prijsvraag deze laatste zomerweek van 3VOOR12RADIO. Het Londense dubstepduo Nero met Promises is 3VOOR12 Single van de week. En verder is nieuw The Drums met Money.

Nieuw op de playlist: Single van de Week Nero en The Drums

We hebben we deze week een bijzondere prijsvraag. 3VOOR12 mag één keer twee kaarten weggeven voor een speciale showcase van Kasabian in Londen op 8 september. De winnaars krijgen niet alleen toegangskaarten voor het concert, ook de vlucht en het verblijf zijn volledig geregeld.

Om kans te maken op de kaarten zijn er maandag en dinsdag wedstrijdrondes waar één persoon doorgaat. De winnaars van die twee avonden strijden woensdag tegen elkaar om de hoofdprijs. De winnaar mag samen met een vriend op trip naar Londen. De verliezer krijgt als troost het nieuwe album Velociraptor.

Op de playlist staan deze laatste zomerweek van 3VOOR12RADIO twee nieuwe tracks. Het Londense dubstepduo Nero met Promises is 3VOOR12 Single van de week. En verder nieuw is The Drums met Money.

Deze week nieuwe op 3VOOR12RADIO:

3VOOR12 Single van de week


Nero - Promises
Nero woeft zich naar de top. Het Londense dubstepduo had met dit Promises hun eerste nummer 1 hit in Engeland te pakken. Op 3FM hoorde je eerder al regelmatig Me & You, dat met zijn diepe bassen zowel door danceliefhebbers als rockers veel aangevraagd werd. Al hun hits zijn terug te vinden op hun debuutalbum Welcome Reality.Ook nieuw:

The Drums - Money
Let's Go Surfing, zo heette het vrolijke zomerhitje dat The Drums vorig jaar hadden. In de band zomerde het niet zo en na vertrek van gitarist Adam Kessler leek het dat ze op springen stonden. Maar met de versterking van twee nieuwe leden zijn ze nu terug met z'n vijven. En mispoes, ze hebben nog steeds maar één drummer... Het prettig shuffelende Money is de eerste single van hun tweede album Portamento, dat half september uitkomt en dat nu al te beluisteren is op de Luisterpaal.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12