dEUS setlist Lowlands bekend dEUS setlist Lowlands bekend

Top 10 met Suds And Soda als meest populaire nummer

, Ingmar Griffioen

dEUS setlist Lowlands bekend

Top 10 met Suds And Soda als meest populaire nummer

Ingmar Griffioen ,

Honderden mensen hebben bij 3VOOR12 gestemd op nummers van dEUS en zo de setlist voor Lowlands samengesteld. Er is een mooie Top 10 uitgerold, die dEUS deze vrijdag om 20.15 uur in de Alpha zal spelen. Frontman Tom Barman is bovendien vanavond in 3VOOR12RADIO te gast om over dEUS, de nieuwe plaat, Lowlands en de setlist te praten.

Top 10 met Suds And Soda als meest populaire nummer

Honderden mensen hebben bij 3VOOR12 gestemd op nummers van dEUS en zo de setlist voor Lowlands samengesteld. Ze mochten kiezen uit nummers van de eerste zes albums van de Belgische band. Daar is een mooie Top 10 uitgerold, die dEUS deze vrijdag om 20.15 uur in de Alpha zal spelen.

Suds and Soda van het album Worst Case Scenario was het meest populaire nummer. In België kwam hetzelfde nummer als favoriet uit de bus, bij de stemming op Studio Brussel voor de setlist van Pukkelpop.

Frontman Tom Barman is bovendien vanavond (dinsdag) in 3VOOR12RADIO te gast om over dEUS, de nieuwe plaat, Lowlands en de setlist te praten.

De Top 10:
1. Suds And Soda
2. Roses
3. Instant Street
4. The Architect
5. Hotellounge (Be The Death Of Me)
6. Little Arithmetics
7. Nothing Really Ends
8. Theme From "Turnpike"
9. Bad Timing
10. Sister Dew

Winnaars
Willem Joosten, Harm van der Linden, Marieke Dijkema, Edith en Ludwin Schouten hebben met hun inzending een ticket voor Lowlands gewonnen. Gefeliciteerd!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12