Reserveer nu voor VPRO’s Nederpopshow en afterparty Reserveer nu voor VPRO’s Nederpopshow en afterparty

Giovanca en The Mad Trist in afterparty

, Casper Sikkema

Reserveer nu voor VPRO’s Nederpopshow en afterparty

Giovanca en The Mad Trist in afterparty

Casper Sikkema ,

Afgelopen zaterdag was VPRO’s Nederpopshow, dé nieuws tv-show over de Nederlandse popmuziek is voor het eerste op televisie te zien. Aanstaande woensdag zijn alweer de opnames voor derde uitzending en jij kan daar als vriend van 3VOOR12 gratis bij zijn! Reserveer daarom zo snel mogelijk.

Giovanca en The Mad Trist in afterparty

Na het succesvolle feestje voor het vijftigjarige bestaan van de Nederlandse popmuziek vorig jaar, zet de VPRO nu met een serie van acht afleveringen de Nederlandse popmuziek opnieuw in de spotlight. Een bomvol programma met als rode draad een muziekquiz moet de Nederlandse muziek de aandacht geven die het verdient. De presentatie is in handen van Eric Corton en naast de quiz komen zowel de nationale mainstream als underground in de vorm van optredens, sessies en reportages ruim aan bod. 

Woensdag 17 maart zullen op vaste locatie Club TrouwAmsterdam weer nieuwe opnames van VPRO’s Nederpopshow plaatsvinden. Vrienden van 3VOOR12 kunnen daar, door op tijd te reserveren, gratis bij zijn. Ook in de derde aflevering zal er weer een ruime hoeveelheid livemuziek zijn. Deze week van Giovanca en The Mad Trist. Huisband C-mon en Kypski doet samen met Maurits Westerik (GEM) en Florre Torim (De Staat) twee verassende covers. In de quiz nemen, onder de bezielende leiding van teamcaptains Peter te Bos en Dio, jonkies Torre Florim en Giovanca het op tegen de oudjes Margriet Eshuijs en Ad Vandenberg. 

Giovanca en The Mad Trist spelen na de uitzending op de afterparty. Giovanca breekt in 2008 door met haar positief ontvangen Subway Silence, inmiddels heeft Nederland dankzij verschillende optredens in De Wereld Draait Door en andere televisieprogramma’s uitgebreid kennis mogen maken met haar verfijnde soulstem en inhoudelijke zeggingskracht. The Mad Trist behoeft voor de lezer van 3VOOR12 weinig introductie. Eerste 3VOOR12 Selecteert… ooit, aan de hand van grote broer Torre Florim meegenomen naar de grazige weiden van de stonerpop en inmiddels met een uitgebreide tour door het land een live-band om rekening mee te houden. VPRO’s Nederpopshow is een avond met veel gezichten, verschillende generaties, alleen Nederlandse kwaliteitsmuziek en een veelbelovende afterparty. Wie wil daar nou niet bij zijn?

Vrienden van 3VOOR12 kunnen deze week de € 5,00 entreeprijs in de zak houden door een gratis plek te reserveren. Reserveer wel op tijd en let er goed op dat je je inschrijft voor de goede lijst. Wie zich inschrijft voor de tv-opnames is automatisch ook ingeschreven voor afterparty.


De deuren van TrouwAmsterdam gaan open om 19.30 uur.  De opnames beginnen om 20.00 uur. Belangrijk: kom op tijd. Laatkomers voor de opname van de uitzending komen er niet meer in. De afterparty begint om 22.00 uur. Ook de afterparty is gratis. Reserveer dus snel en goed!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12