Nieuw driedaags zomerfestival in Biddinghuizen: LOTS Nieuw driedaags zomerfestival in Biddinghuizen: LOTS

Mojo mikt op de levensgenietende festivalganger

, Ingmar Griffioen

Nieuw driedaags zomerfestival in Biddinghuizen: LOTS

Mojo mikt op de levensgenietende festivalganger

Ingmar Griffioen ,

Mojo komt met een driedaags festival voor de Bourgondische medemens met muziek van Woodstock tot TopPop, lekker eten, goede wijn en comfortabele accommodaties met zachte matrassen. LOTS vindt in het laatste weekend van augustus plaats op Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen.

Mojo mikt op de levensgenietende festivalganger

Een driedaags festival voor de Bourgondische medemens met muziek van Woodstock tot TopPop, lekker eten, goede wijn en comfortabele accommodaties met zachte matrassen. Dat concept wil Mojo neerzetten in het laatste weekend van augustus op Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. LOTS heet het nieuwe festival voor levensgenieters en Mojo wil er tot de persconferentie van dinsdag nog niks over vertellen.

LOTS vindt het weekend na Lowlands plaats, wat vooral logistiek handig lijkt. De suggestie dat we na Pinkpop Classic nu ook een Lowlands Classic krijgen, is een onjuiste volgens festivaldirecteur Rob Trommelen. "Dit heeft niets met Lowlands te maken. Het wordt heel iets anders, we hebben niet de intentie nog een Lowlands te doen. Het wordt wel heel leuk, wat het precies is kan ik dinsdag uitleggen."

Dinsdag 23 maart 2010 om 15.00 uur maakt Mojo op een persconferentie in de Amsterdamse Melkweg meer details en ook de al bevestigde artiesten bekend. Presentator Erik van der Hoff, bekend van tv-programma's als Het Blok, Wie is de Mol en Samenwonen, zal ook in augustus LOTS presenteren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12