Joost van Bellen op SXSW: Kut in Austin Texas Joost van Bellen op SXSW: Kut in Austin Texas

Dagboek Joost van Bellen: dag 3

, Joost van Bellen

Joost van Bellen op SXSW: Kut in Austin Texas

Dagboek Joost van Bellen: dag 3

Joost van Bellen ,

Het plan was dat Joost van Bellen elke dag verslag zou doen vanaf SXSW '10, maar door omstandigheden zal dit verslag helaas voorlopig de laatste zijn. 3VOOR12 wenst via deze weg Joost en zijn vriend Sander sterkte toe.

Dagboek Joost van Bellen: dag 3

DAG 3 / AUSTIN SXSW 2010 / WOENSDAG 17 MAART


Toen de dag begon schreef ik het volgende:

De jetlag begint parten te spelen, als ik serieus tel zijn het 4 uur en 20 minuten slaap, als ik het wat positiever inschat zijn het er wel 6. En dat scheelt natuurlijk een slok op een borrel. It’s all in the mind. DJ’s zijn daar goed in; slaap uren en minuten tellen, tot de half uurtjes in een vliegtuig en de tien minuten in een taxi. Op Twitter zie ik het maar al te vaak voorbij komen.

Gisterenavond ons schema voor vandaag én morgen afgemaakt en diep maar dus te kort geslapen. Het zijn 24 bands en dan nog 4 feesten met heel veel djs en bandjes die we bekijken. We hebben er zo verschrikkelijk zin in.

En toen ging de telefoon, mijn lieve schoonmoeder uit Nederland met het nieuws dat mijn schoonvader plotseling is overleden.
Wat een klap, wat een verdriet, wat een bummer eerste klas.
We hebben onze vlucht terug kunnen regelen via de geweldige Tamar van Holcar Travel, morgen weer huiswaarts, vrijdag ochtend weer in Nederland. En wat doe je dan op zo’n dag, ach je gaat toch maar de stad in bij gebrek aan beter. We hebben al wat bandjes gezien en gaan zo voor ronde twee. Vreemd gevoel dat wel. Heel vreemd.

Sorry beste allemaal dat het zo opeens moet stoppen dit dagboek, had graag de 15 dagen vol gemaakt. Misschien gaan we volgende week nog naar Miami, ik heb alleen werkelijk nog geen idee. Eerst maar eens naar de mensen toe van wie we het meeste houden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12