3VOOR12 Selecteert… Önder & FS Green 3VOOR12 Selecteert… Önder & FS Green

Een introductie van de mannen achter De Kassier: een Monnie Album

, Erik Zwennes

3VOOR12 Selecteert… Önder & FS Green

Een introductie van de mannen achter De Kassier: een Monnie Album

Erik Zwennes ,

De nieuwe 3VOOR12 Selecteert is... Önder & FS Green, volgens ons een duo waar veel van mag worden verwacht. Een maand lang zullen we ze volgen, te beginnen met een introductiefilmpje. Wie zijn Önder & FS Green? “Als alles in raps waar zou zijn, ging elke track over hoe fucked up de wereld is.”

Een introductie van de mannen achter De Kassier: een Monnie Album

De nieuwe 3VOOR12 Selecteert is... Önder & FS Green, volgens ons een duo waar veel van mag worden verwacht. Tijdens afgelopen Noorderslag presenteerde 3VOOR12 het Amersfoortse hiphoplabel Noah’s Ark op het eigen podium. Het label gaf een showcase met Jiggy Dje, Spacekees, Kraantje Pappie en Turk. Enkele weken geleden besloot Turk zijn eigen naam aan te nemen: Önder Dogan oftewel Önder. De hele maand maart volgt 3VOOR12 de mc en zijn producer, te beginnen met een  introductiefilmpje.

3VOOR12 sprak met de twee over muzikale invloeden, de creatieve kracht van de ander en over de het album De Kassier: een Monnie Album. “Ik geef je scènes waarin succes wordt gevierd,” aldus Önder. Bekijk nu de video of op 3VOOR12TV voor een full screen versie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12