Dave Clarke's WHITENOISE presents Awakenings Festival 2010 Dave Clarke's WHITENOISE presents Awakenings Festival 2010

Zaterdagnacht 26 juni 4 uur liveverslag op 3FM vanaf Awakefest afterparty in Paradiso

, Redactie 3VOOR12

Dave Clarke's WHITENOISE presents Awakenings Festival 2010

Zaterdagnacht 26 juni 4 uur liveverslag op 3FM vanaf Awakefest afterparty in Paradiso

Redactie 3VOOR12 ,

Op zaterdagnacht 26 juni komt Dave Clarke’s wekelijkse radioshow WHITENOISE op 3FM vanuit Paradiso Amsterdam, tijdens de afterparty van hét technofestival van Nederland, Awakenings 2010. Dave Clarke laat je met een extra lange uitzending nagenieten van het festival, met live dj-sets ter plekke als eerder op de dag opgenomen sets, sfeerverslag en interviews.

Zaterdagnacht 26 juni 4 uur liveverslag op 3FM vanaf Awakefest afterparty in Paradiso

Op zaterdagnacht 26 juni komt Dave Clarke’s wekelijkse radioshow WHITENOISE op 3FM vanuit Paradiso Amsterdam, tijdens de afterparty van hét technofestival van Nederland, Awakenings 2010. Dave Clarke  laat je met een extra lange uitzending van 00.00 tot 04.00 uur thuis (of op weg naar huis) nagenieten van het festival, met live dj-sets ter plekke als eerder op de dag opgenomen sets, sfeerverslag en diverse interviews met toonaangevende DJ’s.

Voor de jubileumeditie van het Awakenings festival is er een waanzinnige line-up in elkaar gedraaid, met onder andere Jeff Mills, Laurent Garnier, Belleville 3, Gui Boratto, DJ Rush en Len Faki.  Dave Clarke, draait zelf ook overdag op Awakenings en gaat direct na het festival richting Paradiso te Amsterdam, waar de Awakenings Afterparty plaatsvindt. Met hulp van zijn WHITENOISE team zal hij de beste Awakenings dj- en livesets laat horen, samen met sfeerbijdragen, interviews met toonaangevende DJ’s tussen 00.00 en 04.00 uur op 3FM.  Ook zijn er bijdragen uit Paradiso zelf, waar die nacht o.a. Oscar Mulero en Cari Lekebusch hun Awakenings-set gewoon nog even doorzetten.

Vanaf maandag zullen diverse dj-sets van het festival Awakenings 2010 (waar toestemming voor is) terug te luisteren zijn op VPRO’s 3VOOR12 via http://3voor12.vpro.nl/djsets

Live uitzending op 3FM WHITENOISE 28 Juni 00.00 - 04.00 uur http://www.3fm.nl
Uitzending on demand/podcast: http://weblogs.vpro.nl/whitenoise
Website Dave Clarke: http://www.daveclarke.com
Lineup Awakenings en line Afterparty via: http://www.awakenings.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12