Dodelijk ongeval op de Zwarte Cross Dodelijk ongeval op de Zwarte Cross

Medewerker overlijdt bij testrit kermisattractie

, Atze de Vrieze

Dodelijk ongeval op de Zwarte Cross

Medewerker overlijdt bij testrit kermisattractie

Atze de Vrieze ,

Drama blijft de Zwarte Cross achtervolgen. Vanmorgen overleed een medewerker van het festival bij een testrit van kermisattractie de Body Shake. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.

Medewerker overlijdt bij testrit kermisattractie

Drama blijft de Zwarte Cross achtervolgen. Vandaag rond het middaguur is een medewerker van het festival omgekomen bij een testrit van een kermisattractie. Dat hebben de organisatie van het festival en de politie zojuist bevestigd in een persconferentie op het festivalterrein in Lichtenvoorde. Het ongeluk vond plaats met de attractie Body Shake. Een trauma-helikopter werd ingezet, maar hulpverleners slaagden er niet in de medewerker te redden. 

Volgens Age Versluis van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, die aanwezig was bij de persconferentie, is de sfeer onder de medewerkers van het festival grimmig, maar hebben veel bezoekers vermoedelijk niets van het ongeluk gemerkt. Ooggetuigen krijgen hulp aangeboden. 

Eerder deze week kreeg de Zwarte Cross het ook al zwaar te verduren. Door noodweer raakten veel tenten op het terrein beschadigd. Daarbij raakten vier opbouwmedewerkers licht gewond. De kermisattractie waarmee het ongeluk gebeurde is gesloten, het festival gaat wel gewoon door.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12