Album Fresku, Teemong en Shock-N-Surprise: “Het wordt in ieder geval kut” Album Fresku, Teemong en Shock-N-Surprise: “Het wordt in ieder geval kut”

Rappers vormen samen Kutzooi

, Eelco Couvreur

Album Fresku, Teemong en Shock-N-Surprise: “Het wordt in ieder geval kut”

Rappers vormen samen Kutzooi

Eelco Couvreur ,

“Wij zijn altijd met zijn drieën aan het kloten, daarom hebben we onszelf maar Kutzooi genoemd.” Rappers Fresku, Teemong en Shock-N-Surprise werken aan een album dat volgens eigen zeggen “bergen gaat verzetten.” De track Worms Inside My Face is alvast voorzien van een bijpassende smakelijke videoclip.

Rappers vormen samen Kutzooi

“Wij zijn altijd met zijn drieën aan het kloten, daarom hebben we onszelf maar Kutzooi genoemd.” Rappers Fresku, Teemong en Shock-N-Surprise werken aan een album dat volgens eigen zeggen “bergen gaat verzetten.” De track Worms Inside My Face is alvast voorzien van een bijpassend smakelijke videoclip.

Worms Inside My Face is volgens Fresku, die met zijn soloalbum is genomineerd voor de 3VOOR12 Award, autobiografisch. Na een avontuur in de Cambodjaanse jungle werd bij thuiskomst onderstaande video geschoten.

Fresku over de clip: “Ik was in de jungle van Cambodja, wat ik daar deed weet ik niet precies, maar toen ik thuiskwam had ik opeens wormen in mijn gezicht. Dus ja, die track is autobiografisch. Net zoals het hele album autobiografisch moet worden.”

De plaat van Kutzooi zal volgens Fresku wat betreft tekst een stuk minder zwaar worden dan zijn onlangs uitgekomen debuutalbum. “Het wordt vooral een plaat met veel humor. Teemong zal het grootste deel van de productie doen, maar het kan ook zo maar zijn dat er nog andere producers worden toegevoegd. Het is wel humor waar je van moet houden, flauwe kuthumor, eigenlijk. We rappen over urine en we rappen over sperma. Maar ook over liefde en vriendschap. Als je alle troep die je in je huis kan vinden in een pannetje doet, krijg je kutzooi.” Op de vraag of het album bij TopNotch uit moet gaan komen antwoord hij lachend: “Als het aan mij ligt wel, maar ik weet niet of TopNotch dat aandurft. Maar het wordt in ieder geval kut.”

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12