3VOOR12/Arnhem-Nijmegen filmt de-Affaire-sessies in monumentale kapel 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen filmt de-Affaire-sessies in monumentale kapel

Nu op 3VOOR12TV: Isbells, Memoryhouse, The Antlers

, Atze de Vrieze

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen filmt de-Affaire-sessies in monumentale kapel

Nu op 3VOOR12TV: Isbells, Memoryhouse, The Antlers

Atze de Vrieze ,

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is deze week bezig met een full-blown verslaggeving van festival de-Affaire, in en rond het Valkhoffpark in Nijmegen. De bands spelen op een bijzondere locatie, en het meest bijzondere plekje is gereserveerd voor de akoestische sessies: de middeleeuwse St. Nicolaaskapel, gebouwd op de resten van een eerdere kapel van Karel de Grote.

Nu op 3VOOR12TV: Isbells, Memoryhouse, The Antlers

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is deze week bezig met een full-blown verslaggeving van festival de-Affaire, in en rond het Valkhoffpark in Nijmegen. De bands spelen op een bijzondere locatie, en het meest bijzondere plekje is gereserveerd voor de akoestische sessies: de middeleeuwse St. Nicolaaskapel, zo'n duizend jaar geleden gebouwd op de resten van een eerdere kapel van Karel de Grote. De eerste sessies staan inmiddels op 3VOOR12TV: Isbells, The Antlers, Do Not Run We Are Your Friends, Ben Howard en Memoryhouse.

 

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12