Hein van der Ree nieuwe directievoorzitter Buma/Stemra Hein van der Ree nieuwe directievoorzitter Buma/Stemra

Huidige directeur Epitaph volgt Cees Vervoord op

, Atze de Vrieze

Hein van der Ree nieuwe directievoorzitter Buma/Stemra

Huidige directeur Epitaph volgt Cees Vervoord op

Atze de Vrieze ,

Hein van der Ree is naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe directievoorzitter van Buma/Stemra. Als de ledenvergadering 22 maart instemt met zijn benoeming, volgt huidige directeur van Epitaph Europe B.V. per 1 mei Cees Vervoord op.

Huidige directeur Epitaph volgt Cees Vervoord op

Hein van der Ree is naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe directievoorzitter van Buma/Stemra. Als de ledenvergadering 22 maart instemt met zijn benoeming, volgt huidige directeur van Epitaph Europe B.V. per 1 mei Cees Vervoord op. Directeur Juridische Zaken Cees van Rij wordt in diezelfde ledenvergadering naar voren geschoven als mede statutair directeur en vice voorzitter van de directie. Van der Ree werkte in het verleden onder meer bij Hollywood Records International, Phonogram Records UK en Island Music Publishing UK. Als bestuurslid van Merlin en Impala, deed hij onderhandelingen namens verzamelde independent labels.

De aanstaande directievoorzitter zegt in een reactie: “De 18.000 aangesloten componisten tekstdichters en uitgevers vervullen een belangrijke culturele en economische rol en ik zie het als mijn taak de belangen van Buma/Stemra’s aangeslotenen in deze sterk veranderende muziekindustrie optimaal te behartigen. Ik beschouw het als een eer om de taken van Cees Vervoord over te nemen en heb enorm veel zin om met het gedreven team van Buma/Stemra aan de slag te gaan. Met name ook zie ik uit naar de samenwerking met Cees van Rij en de directeur Algemene Zaken Wieger Ketellapper.”

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12