Arjen Grolleman (Kink FM) overleden Arjen Grolleman (Kink FM) overleden

Presentator en manager radiozender overleed plotseling

, Atze de Vrieze

Arjen Grolleman (Kink FM) overleden

Presentator en manager radiozender overleed plotseling

Atze de Vrieze ,

Presentator en manager Arjen Grolleman (37) van Kink FM is plotseling overleden. Dat heeft de radiozender vandaag bekend gemaakt.

Presentator en manager radiozender overleed plotseling

Presentator en manager Arjen Grolleman (37) van Kink FM is vandaag plotseling overleden. Dat heeft de radiozender vandaag bekend gemaakt. 

Kink FM laat op haar website weten:

"Met verbijstering en ongeloof maken Kink FM, Vereniging Veronica en Veronica Holding bekend dat Arjen Grolleman op woensdag 20 januari jl. plotseling is overleden. Arjen voerde samen met Jantien van Tol het management van radiostation Kink FM, waar hij al sinds de start in september 1995 nauw bij betrokken was. Alle medewerkers van Kink FM en de andere onderdelen van Veronica Holding wensen familie en vrienden van Arjen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: "In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien."

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12