Mashup: doe mee met het meest complete Lowlands-verslag Mashup: doe mee met het meest complete Lowlands-verslag

Twitter, Flickr, YouTube en FIY mee

, Atze de Vrieze

Mashup: doe mee met het meest complete Lowlands-verslag

Twitter, Flickr, YouTube en FIY mee

Atze de Vrieze ,

3VOOR12 verzorgt ook dit jaar weer het meest complete online verslag van Lowlands. Met de echte experts: de bezoekers! Doe vanaf het festivalterrein mee op je mobiel of thuis vanachter je computer. Je 3VOOR12 blogposts, je foto’s en video’s en je microblogs lopen allemaal binnen in onze allesomvattende Lowlands Mashup!

Twitter, Flickr, YouTube en FIY mee

3VOOR12 verzorgt ook dit jaar weer het meest complete online verslag van Lowlands met de langste live uitzending, de meeste recensies, de beste sfeerreportages én met de echte experts: de bezoekers! Doe vanaf het festivalterrein mee op je mobiel of thuis vanachter je computer. Je 3VOOR12 blogposts, je foto’s en video’s en je microblogs lopen allemaal binnen in onze allesomvattende Lowlands Mashup!

Op de Lowlands Mashup verzamelt 3VOOR12 alles wat met Lowlands te maken heeft. Mini-recensies via Twitter, blogposts van 3VOOR12-leden en andere bloggers, foto- en videoverslagen via Flickr of YouTube, redactionele stukken en concertopnames, de buienradar: de mashup bundelt het allemaal. Bezoekers én thuisblijvers doen mee door te twitteren, te bloggen en foto's en video's te uploaden.

Meedoen is simpel: gebruik op Twitter de hashtag #ll10 en je bericht komt automatisch op de festivalsite terecht. Gebruik de tag ll10 op YouTube of Flickr, en je materiaal wordt vanzelf meegenomen in het grote verslag.

En dan is er nog FIY, voor veel 3VOOR12-volgers inmiddels een bekend verschijnsel. Dit is het idee: iedereen die wel eens een concert heeft bezocht, kent het fenomeen: telefoontjes in de lucht die filmen. Grote kans dat je de helft van je van je favoriete concert in stukjes terug kunt kijken via Youtube, vaak met belabberd slecht geluid. 3VOOR12’s videocommunity platform Film It Yourself maakt van die fragmenten al anderhalf jaar één concertbeleving door ze samen te voegen en te combineren met een professionele geluidsopname van het concert. En met de gratis app die sinds vandaag beschikbaar is, kan dat nagenoeg automatisch. Lees hier meer over hoe je mee kunt doen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12