VPRO’s Nederpopshow afterparty met C-Mon & Kypski en Baskerville VPRO’s Nederpopshow afterparty met C-Mon & Kypski en Baskerville

Reserveer nu voor de afterparty van 14 april

, Casper Sikkema

VPRO’s Nederpopshow afterparty met C-Mon & Kypski en Baskerville

Reserveer nu voor de afterparty van 14 april

Casper Sikkema ,

Reserveer nu voor VPRO's Nederpopshow afterparty van 14 april met C-Mon & Kypksi en Baskerville.

Reserveer nu voor de afterparty van 14 april

Na het succesvolle feestje voor het vijftigjarige bestaan van de Nederlandse popmuziek vorig jaar, zet de VPRO nu met een serie van acht afleveringen de Nederlandse popmuziek opnieuw in de spotlight. Een televisieprogramma met als rode draad een muziekquiz moet de Nederlandse muziek de aandacht geven die het verdient. De presentatie is in handen van Eric Corton en naast de quiz komen zowel de nationale mainstream als underground in de vorm van optredens, sessies en reportages ruim aan bod. 

Ook de opnames van 14 april is voor vrienden van 3VOOR12 weer gratis bij te wonen. Het panel voor de quiz gaat een spannende finaleronde in, de namen van de panelleden worden in de show van 7 april bekendgemaakt.  De live-artiesten zijn Destine en Ellen ten Damme, C-mon & Kypski doen het deze week samen met Lilian Veira (Voicst) en Frans Duijts. Na de tv-opnames volgt zoals altijd weer een niet te missen afterparty. Hier zullen C-Mon & Kypski en Bakserville allebei een live-set spelen. 

Op de afterparty zal C-mon &Kypski, de officiële huisband van VPRO's Nederpopshow, laten zien waar het die eervolle taak aan heeft verdiend. De Utrechtse band vierde het afgelopen jaar met het ambitieuse We Are Square een nieuwe doorbraak. Voor het eerst zongen de mannen alles zelf. Die louterende ervaring omlijst de ontwikkeling die het eclectisch gezelschap door de jaren heen heeft ondergaan. Uitzinnige tenten op Lowlands en Pinkpop, een succesvolle tour door Amerika ( het hip masculiene mannenblad Esquire noemde ze zelfs het heetste wat er in Europa te vinden is) en nu dus als huisband van VPRO's Nederpopshow: voor C-Mon & Kypski is de sky nog steeds the limit. 

Baskerville staat nog aan het begin van Grootse Daden. Toch bereikten de Haarlemmers met hun frisse combinatie tussen electro, funk, rock en hiphop al de finale van de Grote Prijs, eind deze maand komt er een ep uit bij Bmkltsch Rcrds en in de zomer moet het voorlopige hoogtepunt plaatsvinden. Dan staat Baskerville namelijk op het fameuze Szigetfestival. Daarvoor zullen ze in ieder geval hard hun best doen om de afterparty in vuur in vlam te zetten.Check dat dus zeker uit!

Voor de televisieopnames zijn speciaal voor vrienden van 3VOOR12 een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Als die op zijn, kan je uiteraard via de website van VPRO’s Nederpopshow nog kaarten a €5,- per stuk te reserveren. De afterparty van de Nederpopshow is sowieso gratis. Je moet hier wel (tijdig) voor reserveren. Ga hiervoor naar de reserveringspagina!

De deuren van TrouwAmsterdam gaan open om 18.30 uur.  De opnames voor de tv-uitzending beginnen om 20.00 uur. Belangrijk: kom op tijd. Laatkomers voor de opname van de uitzending komen er niet meer in. De afterparty (ca. 30 minuten per act) begint om 22.00 uur.

Let op: door te reserveren maar niet te komen, verlies je het recht om voor de volgende opnames te reserveren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12