Volg 3VOOR12 en jezelf op Motel Mozaique Volg 3VOOR12 en jezelf op Motel Mozaique

Ook op het festival: doe mee met 3VOOR12-verslag

, Ron van der Sterren

Volg 3VOOR12 en jezelf op Motel Mozaique

Ook op het festival: doe mee met 3VOOR12-verslag

Ron van der Sterren ,

Het is weer zover: het lolligste stadfestival van Nederland is begonnen in Rotterdam en ook 3VOOR12 is er weer bij. Met een eigen sessiepodium, een redactieteam dat de belangrijkste acts recenseert en de leukste gidstochten fileert en natuurlijk samen met jou 'live and direct' verslag doet. Hier, in de Motel Mozaique Coverit Live Feed van 3VOOR12.

Ook op het festival: doe mee met 3VOOR12-verslag

Kom je hier vaker, dan heb je er al veel over gelezen: 3VOOR12 strijkt vandaag neer op Motel Mozaique. We nodigen je uit om ons sessiepodium gratis te komen bezoeken, we checken de belangrijkste acts voor je met ons recensieteam en we gaan de sfeer van de gidstentochten weer proeven. Al die zaken, inclusief de gefilmde sesies, vind je natuurlijk op onze festivalsite. Maar hier, hier druppelen de bevindingen van het 3VOOR12 team en van andere bezoekers van het festival binnen 'as we speak'.

Meedoen kan heel eenvoudig:

  • Kies een naam en vertel ons wat je wil vertellen met het comment venster onderaan. Wel on topic natuurlijk (het festival!)
  • Via Twitter: gebruik de hastag #mm10 of #momo10
  • Stream je live vanaf Motel Mozaique met Qik, Ustream of Livestream, twitter dan even naar @3VOOR12, zodat we je live feed aan iedereen kunnen aanbieden
  • Toffe Youtube filmpjes gemaakt op Motel Mozaique: same story, laat het ons weten op @3VOOR12 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12