Gratis sessies Motel Mozaique: tijdschema vrijdag bekend Gratis sessies Motel Mozaique: tijdschema vrijdag bekend

Hoe laat spelen Mumford & Sons, Admiral Freebee en Strange Boys op 3VOOR12 podium?

, Atze de Vrieze

Gratis sessies Motel Mozaique: tijdschema vrijdag bekend

Hoe laat spelen Mumford & Sons, Admiral Freebee en Strange Boys op 3VOOR12 podium?

Atze de Vrieze ,

Aanstaande vrijdag en zaterdag heeft 3VOOR12 tijdens Motel Mozaique een eigen podium op het Schouwburgplein in Rotterdam. Op dat podium worden sessies gefilmd, die gratis toegankelijk zijn. We beginnen de middag meteen goed, met de populairste act van het festival: Mumford & Sons.

Hoe laat spelen Mumford & Sons, Admiral Freebee en Strange Boys op 3VOOR12 podium?

Aanstaande vrijdag en zaterdag heeft 3VOOR12 tijdens Motel Mozaique een eigen podium op het Schouwburgplein in Rotterdam. Op dat podium worden sessies gefilmd, die gratis toegankelijk zijn. Met een aantal niet te missen namen. Het schema begint zich aardig te vullen, van de vrijdag kunnen we je zelfs al een tijdschema presenteren. We beginnen de middag meteen goed, met de populairste act van het festival: Mumford & Sons.

Mumford & Sons 16.15 - 16.30
Admiral Freebee 17.05 - 17.30
Fools Gold 18.10 - 18.35
Strange Boys 19.15 - 19.40
Lonelady 20.10 - 20.30

Meer info over het programma van zaterdag volgt nog. Fuck Buttons, DM Stith, Benni Hemm Hemm zijn inmiddels bevestigd, de volgorde volgt later. Let op: in de hectiek van het festival wil het tijdschema en de line-up nog wel eens veranderen. Meer info over de acts op het 3VOOR12-podium vind je hier. Volg 3VOOR12 op Twitter voor de meest actuele informatie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12