3VOOR12 Selecteert… The Black Atlantic 3VOOR12 Selecteert… The Black Atlantic

Een introductie van deze Groningse band

, Erik Zwennes

3VOOR12 Selecteert… The Black Atlantic

Een introductie van deze Groningse band

Erik Zwennes ,

De nieuwe 3VOOR12 Selecteert is... The Black Atlantic, volgens ons een band waar veel van mag worden verwacht. Een maand lang zullen we ze volgen, te beginnen met een introductiefilmpje. Van strubbelingen tot een hechte formatie die al over de hele wereld tourt.

Een introductie van deze Groningse band

De nieuwe 3VOOR12 Selecteert is... The Black Atlantic, volgens ons een band waar veel van mag worden verwacht. Vorig jaar bracht het de In A Cabin With-plaat Reverence For Fallen Trees uit. Dit jaar speelde het op Noorderslag en op de 3VOOR12 afterparty van de VPRO Nederpopshow. De hele maand april volgt 3VOOR12 de formatie, te beginnen met een  introductiefilmpje.

3VOOR12 sprak met de band over de bandleden, het hardcore verleden van zanger Geert, de internationale aandacht, de vele downloads van de plaat, een internationale tour en de toekomst. Op het moment is de band bezig met een Amerikaanse tour dus stuurden ze ook videomateriaal uit het beloofde land. Bekijk nu de video hier onder of op 3VOOR12TV voor een full screen versie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12