Aankondiging 3VOOR12 RADIO LIVE, 19 maart: The Veils, Golden Silvers en Milk Kan Aankondiging 3VOOR12 RADIO LIVE, 19 maart: The Veils, Golden Silvers en Milk Kan

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

, Renee Hartog

Aankondiging 3VOOR12 RADIO LIVE, 19 maart: The Veils, Golden Silvers en Milk Kan

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

Drie keer Londen, drie keer goed. Op 19 maart heb je de mogelijkheid om op één en dezelfde avond The Veils, Golden Silvers en Milk Kan te zien spelen.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Desmet staat op 19 maart even zogenaamd niet in Amsterdam, maar in Londen, de eigenlijke thuishaven van zowel The Veils als Golden Silvers en Milk Kan.

The Veils
The Veils, dat is de indie rockband rondom singer/songwriter Finn Andrews. De muziek van deze Londense band wordt gekenmerkt door een behoorlijke dosis melancholie, met niet zelden een gitzwart randje. 

Golden Silvers
Nog meer moois uit Londen deze avond. Dit trio maakt puntige indiepop liedjes met als toevoeging een bepaalde eigenaardigheid die een band als The Mystery Jets zo uniek maakt. Dit alles gebeurt overigens zonder het gebruik van gitaren. Golden Silvers won vorig jaar de prijs voor beste nieuwkomer op Glastonbury en is zeker op het gebied van Britpop toch wel een van de beloftes van 2009.

Milk Kan
Ook Milk Kan is afkomstig uit de Britse hoofdstad. Dit Londense duo maakt, gewapend met akoestische gitaren en het hart op de tong, anti-folk achtige liedjes met titels als: ‘Wat U See Ain't Wat U Get’, ‘Bling Bling Baby’ en ‘God With An Ipod’.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.


 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12