Eerste CLUB3VOOR12 met Jamie T, Coparck, Hockey en Expatriate Eerste CLUB3VOOR12 met Jamie T, Coparck, Hockey en Expatriate

Woensdag 2 september in Desmet Studios Amsterdam

, Fiona Fortuin

Eerste CLUB3VOOR12 met Jamie T, Coparck, Hockey en Expatriate

Woensdag 2 september in Desmet Studios Amsterdam

Fiona Fortuin ,

Zoals gemeld gaan we het anders doen in het nieuwe seizoen van 3VOOR12RADIO LIVE. De donderdagavond in Desmet is niet meer heilig, vanaf nu zullen we avonden organiseren wanneer en waar het ons, de bands en hopelijk ook jou uitkomt. Aanstaande woensdag 2 september is er al zo’n avond, ditmaal in de vertrouwde Desmet in Amsterdam, met Jamie T, Coparck, Hockey en Expatriate.

Woensdag 2 september in Desmet Studios Amsterdam

Zoals gemeld gaan we het anders doen in het nieuwe seizoen van 3VOOR12RADIO LIVE. De donderdagavond in Desmet is niet meer heilig, vanaf nu zullen we avonden organiseren wanneer en waar het ons, de bands en hopelijk ook jou uitkomt. Want natuurlijk zorgen we er wel voor dat je wel bij deze avonden met live-muziek aanwezig kunt zijn, simpelweg door je op te geven via de gastenlijst.

Aanstaande woensdag 2 september is er al zo’n avond, ditmaal in de vertrouwde Desmet in Amsterdam. Vanaf 21.00 uur kun je daar de volgende bands gaan zien.

Jamie T.
Vroeger werd Jamie Treays uit Wimbledon, London, geteisterd door paniekaanvallen. De stroom gedachtes brachten zijn hoofd op tilt. Sinds hij muziek maakt en zingt of rapt- of rapzingt, wat je wil- lijkt hij daar gelukkig vat op te hebben.  Zijn debuutalbum Panic Prevention uit 2007 een schot in de roos. Daarop weet Jamie T. een allegaartje aan stijltjes aaneen te binden via onvervalste Cockney raps. Maar er is nieuw materiaal op komst. Hopelijk speelt hij er wat van in Desmet, zoals dit geweldige nieuwe nummer van de schorriemorrie.

Coparck
In oktober verschijnt het nieuwe album A Dog And Pony Show van Coparck. Waar het vorige album The Third Album heel sfeervol was, is volgens de band het vierde album een stuk directer. “We hebben geprobeerd het Beatles-principe toe te passen. Als een mooi stukje één keer in een lied voorkomt, dan is dat ook goed. Het maakt een nummer meteen een stuk bondiger”, vertelde zanger Odilo Girod aan 3VOOR12. Naast de nieuwe nummers, kun je ook kennismaken met Gijs Coolen, de nieuwe gitarist. 

Hockey
Hockey bestaat uit vier jongens uit Portland, Oregon, maar hun muziek heeft niets met het folky geluid van doen dat door stadsgenoten als Blitzen Trapper, Alela Diane en M. Ward ergens in de natuur wordt gemaakt.  Hockey maakt onbezonnen, ‘niks aan de hand’ muziek, die ook nog eens aanstekelijk werkt. Aanrader voor mensen met stress.

Expatriate
In november tourt de Australische band Expatriate met Placebo door Europa. De twee zullen het vast prima met elkaar kunnen vinden. Expatriate zoekt het namelijk ook in de donkere hoek van het muzieklandschap; indierock met new wave invloeden. 

Vergeet je dus niet op te geven via de gastenlijst. Tot woensdag!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12