De toekomst van 3VOOR12RADIO LIVE De toekomst van 3VOOR12RADIO LIVE

Losse avonden, te beginnen met akoestische sessie Editors op geheime locatie

, Redactie 3VOOR12

De toekomst van 3VOOR12RADIO LIVE

Losse avonden, te beginnen met akoestische sessie Editors op geheime locatie

Redactie 3VOOR12 ,

De zomer loopt ten einde, zo ook de zomerstop van 3VOOR12RADIO LIVE. In het nieuwe seizoen gaan we het anders aanpakken. Te beginnen met een exclusief intiem optreden van Editors.

Losse avonden, te beginnen met akoestische sessie Editors op geheime locatie

De zomer loopt ten einde, zo ook de zomerstop van 3VOOR12RADIO LIVE. In het nieuwe seizoen gaan we het anders aanpakken. 3VOOR12 gaat nog vaker livemuziek brengen op radio en site. Alleen niet meer op de donderdagavond vanuit Desmet Studio's in Amsterdam. De opnames vinden vanaf het nieuwe seizoen ook op andere dagen in de week en op andere locaties plaats.

3VOOR12RADIO LIVE komt in de nieuwe opzet op donderdag niet meer vanuit Desmet. Maar net als voorheen bestaat het programma uit livemuziek van drie verschillende acts. Met enige verschil dat het eerder is opgenomen. En in de meeste gevallen zijn de opnamen van deze optredens gewoon toegankelijk voor publiek en neemt Eric Corton regelmatig de presentatie voor zijn rekening. Hou voor wie, wat, waar, wanneer de nieuwsbrief en de site in de gaten.

Zo kun je bijvoorbeeld volgende week woensdag 2 september al naar een eerste CLUB3VOOR12 Avond in Desmet in Amsterdam. Vanaf 21.00 spelen daar Jamie T,  Coparck, Hockey en Expatriate. Hiervoor kun je je als vanouds inschrijven via de 3VOOR12 Gastenlijst.

En als klap op de vuurpijl organiseren we woensdagmiddag 2 september om 16.00:
3VOOR12 Presenteert... Editors!
Aanstaande woensdag 2 september om 16.00 zal het Britse Editors een zeer intieme akoestische sessie spelen op een geheime locatie in Amsterdam. En jij kunt daarbij dus bij zijn. Kaarten worden weggegeven via de 3VOOR12 Nieuwsbrief van vrijdag 28 augustus en die van maandag 31 augustus. Daarnaast kun je kaarten winnen via 3VOOR12RADIO op 3FM.

De sessie wordt op een nader te bepalen tijdstip op 3FM uitgezonden, en zal spoedig te zien zijn op 3VOOR12TV. Het derde album van Editors In This Light And On This Evening komt 12 oktober uit. De eerste single van dit album, Papillon, was afgelopen week 3VOOR12 Single van de Week.

Zorg dat je er aanstaande woensdag bij bent! Tot in het nieuwe seizoen van 3VOOR12RADIO LIVE.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12