3VOOR12AWARD: Triggerfinger houdt pleidooi voor De Staat 3VOOR12AWARD: Triggerfinger houdt pleidooi voor De Staat

"Wat een krullenbol, daar moet toch elk schoon wijf voor vallen?"

, Fiona Fortuin

3VOOR12AWARD: Triggerfinger houdt pleidooi voor De Staat

"Wat een krullenbol, daar moet toch elk schoon wijf voor vallen?"

Fiona Fortuin ,

10 september wordt voor de vijfde keer de 3VOOR12 Award uitgereikt. Vanaf deze week houdt een aantal prominenten in 3VOOR12RADIO bij Eric Corton een pleidooi voor een van de genomineerden. Vandaag: Triggerfinger drummer Mario Goossens over De Staat.

"Wat een krullenbol, daar moet toch elk schoon wijf voor vallen?"

10 september wordt voor de vijfde keer de 3VOOR12AWARD uitgereikt. Twaalf albums zijn in de race om uitgeroepen te worden tot beste Nederlandse album van het afgelopen jaar. Vanaf deze week houdt een aantal prominenten in 3VOOR12RADIO bij Eric Corton een pleidooi voor een van de genomineerden. Triggerfinger drummer Mario Goossens, momenteel druk bezig met de nieuwe plaat van Black Box Revelation, volgende week naar Los Angeles om te mixen. Hij houdt een pleidooi voor De Staat.

“Dames en heren , dames en heren. Wat een debuutplaat heeft De Staat gemaakt. Ze zijn geniaal, incroyable. Ze stonden zowel op Paaspop, als op Pinkpop en Parkpop. Dat je op alle festivals met een P kunt spelen. Ik heb door een bron binnen het Triggerfinger team vernomen dat het concert op Lowlands ook onwaarschijnlijk fantastisch was.

Daarbij is Tim een onwaarschijnlijk gave drummer. Wat een krullenbol, daar moet toch elk schoon wijf voor vallen? Deze band heeft fantastische nummers, fantastische optredens en het komende najaar doen ze op eigen houtje de grote zalen aan. Dat vind ik genoeg reden om te zeggen dat dit dé Nederlandse plaat van het jaar moet zijn.”

Niet eens met de keuze vanTriggerfinger? Laat dan maar weten wat volgens jou de beste plaat van het afgelopen jaar is. En wel hier!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12