Ontslagen Slam FM! door afname advertentie-inkomsten Ontslagen Slam FM! door afname advertentie-inkomsten

Reorganisatie noodzakelijk door financiële crisis

, Fiona Fortuin

Ontslagen Slam FM! door afname advertentie-inkomsten

Reorganisatie noodzakelijk door financiële crisis

Fiona Fortuin ,

Radiostation Slam! FM heeft noodgedwongen drie dj’s moeten ontslaan door een afname van advertentie-inkomsten als gevolg van de financiële crisis.

Reorganisatie noodzakelijk door financiële crisis

Door een afname van advertentie-inkomsten heeft radiostation Slam! FM noodgedwongen drie dj’s moeten ontslaan. Een terugloop aan inkomsten is volgens het station het gevolg van de financiële crisis. “Een reorganisatie was hierom noodzakelijk”, zegt Anouk Pepers van Slam! FM.

Timo Kamst, Martijn La Grouw en Daniël Lippens zijn de dj's die moeten vertrekken. “De directie heeft een weloverwogen keuze gemaakt. Hierbij is gehandeld volgens de richtlijnen die de overheid stelt bij het doorvoeren van een reorganisatie door economische omstandigheden. Maar wie er ook heeft moeten vertrekken, het is sowieso treurig dat we überhaupt die keuze hebben moeten maken.”

Jurjen Gofers, al dj bij Slam! FM, heeft op woensdag de ochtendshow voor zijn rekening genomen. Ook andere dj’s vallen op de leeggevallen plekken in. Pepers: “Er komen geen vervangers. Momenteel wordt er gekeken naar een passende invulling van de programma’s.”
Pepers benadrukt dat de gedwongen reorganisatie niets met Slam! FM zelf van doen heeft. “Het gaat goed met ons, we zijn een sterk merk. Met een afgeslankte versie zijn we klaar voor de toekomst.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12