3VOOR12 Presenteert… The Pigeon Detectives! 3VOOR12 Presenteert… The Pigeon Detectives!

12 juni in de Melkweg

3VOOR12 Presenteert… The Pigeon Detectives!

12 juni in de Melkweg

Een jaar na hun debuut komen The Pigeon Detectives met de opvolger, Emergency. Samen met 3VOOR12 presenteert de band op 12 juni het album in de Melkweg.

12 juni in de Melkweg

Een dag na My Brightest Diamond alweer een 3VOOR12 Presenteert…? Jawel! Ook The Pigeon Detectives komt met een tweede plaat naar buiten, Emergency. Op 12 juni presenteert de Britse band het album samen met 3VOOR12 in de Melkweg in Amsterdam. En ook hier kun je bij zijn. 3VOOR12 geeft kaarten weg voor dit concert in de nieuwsbrief en in 3VOOR12RADIO op 3FM. Hou de site en de nieuwsbrief dus goed in de gaten.

Emergency gaat verder waar het debuut Wait For Me ophield: onstuimige pubrock, gegoten in dertien puntige popsongs. Meer nog dan op cd hebben The Pigeon Detectives hun roem te danken aan de verrichtingen op het podium. Volgens de lokale redactie van 3VOOR12 in Utrecht droop bij een eerder optreden in EKKO ‘het zweet van de muren’ en werd het podium halverwege het concert ‘bekogeld met ondergoed van vrouwen in het publiek’.

De opnames van het concert zijn vanaf 21 juni Concert van de Week op 3VOOR12CENTRAL (digitale tv) en vanaf 23 juni te horen in 3VOOR12RADIO op 3FM. Het nieuwe album is al vanaf 16 mei te beluisteren via Luisterpaal.nl. Dat is een ruim een week voordat het album officieel in de winkel ligt. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12