Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 juni: La Melodia, Textures, The Stutters

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door de Amsterdamse hiphop duo, wiskundige metal en Nederlandse Britpop zonder Nederlanders in de band.

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door de Pinkpop opener, wiskundige metal en Nederlandse Britpop zonder Nederlanders in de band.

La Melodia
La Melodia is een jong Amsterdams hiphop- en soulduo, die zijn debuutplaat Vibing High heeft uitgebracht op een Japans label. Een jaar later, september 2007, verscheen de plaat ook in Nederland. MC Melodee en DJ I.N.T maken zich nu klaar voor een zomertour door Nederland en kunnen zich alvast warm spelen bij 3VOOR12RADIO LIVE.

Textures
Deze band behoeft bijna geen introductie meer. De wiskundige metalbanduit Nederland heeft net zijn goed ontvangen derde album Silhouettes uit en hebben een minitoer door Europa achter de rug. Tijdens 3VOOR12RADIO LIVE gaan ze de boel eens flink wakker schudden.

The Stutters
Vorig jaar kon The Stutters uit Amsterdam geen woord Nederlands
spreken. De Hollandse Nieuwe bestaat uit een Brit en twee Denen die samen werkten in een bar in Amsterdam. Ze verveelden zich, dus begonnen ze maar een band. The Stutters wordt geroemd om de energieke feestelijke gitaarmuziek. Waarschijnlijk weten ze vanavond wel het publiek in het Nederlands te bedanken.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.