Hedon-directeur Pascal Bouma (37) overleden Hedon-directeur Pascal Bouma (37) overleden

Zwols podium reageert verslagen

Hedon-directeur Pascal Bouma (37) overleden

Zwols podium reageert verslagen

Vrijdag 15 februari is Pascal Bouma onverwacht overleden. Dat heeft het Zwolse podium Hedon vandaag bekend gemaakt. Bij de directeur van het Zwolse podium werd een week geleden kanker geconstateerd. "Pascal was een bevlogen directeur met een geweldige dosis humor."

Zwols podium reageert verslagen

Vrijdag 15 februari is Pascal Bouma onverwacht overleden. Dat heeft het Zwolse podium Hedon bekend gemaakt. Bij de directeur van het Zwolse podium werd een week geleden kanker geconstateerd. Bouma was een bekend gezicht in de lokale muziekscene. Lange tijd was hij actief bij het Burgerweeshuis in Deventer, waar hij begon als glazenophaler en eindigde als directeur. Vorig jaar september maakte Bouma de overstap naar poppodium Hedon, waar hij voor nieuw elan moest zorgen. Het Zwolse podium wil een nieuwe grote zaal laten bouwen. De zaal kampte bovendien voor zijn komst met financiële problemen.

Bij het Zwolse podium wordt verslagen gereageerd. “Pascal was een bevlogen directeur met een geweldige dosis humor. Met strakke hand wist hij ons te stimuleren en motiveren om van Hedon een goeddraaiende en bruisende tent te maken. Hij was nog zoveel mooie dingen van plan. Tot onze grote spijt heeft hij de kans daarvoor niet gekregen.” Het podium heeft een condoleanceregister geopend. Pascal Bouma is 37 jaar geworden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12