Het wordt stil rondom Pete Philly & Perquisite Het wordt stil rondom Pete Philly & Perquisite

Duo gaat werken aan soloprojecten en nieuw Pete & Perq album

, Fiona Fortuin

Het wordt stil rondom Pete Philly & Perquisite

Duo gaat werken aan soloprojecten en nieuw Pete & Perq album

Fiona Fortuin ,

Het zal lange tijd stil zijn rondom Pete Philly & Perquisite. Afgelopen zaterdag speelde het hiphopduo hun laatste concert voor lange tijd. Ze doen nog een paar concerten in het buitenland en dan is het tijd voor rust. Om in alle stilte te werken aan hun soloprojecten en een nieuw Pete Philly & Perquisite album.

Duo gaat werken aan soloprojecten en nieuw Pete & Perq album

Zaterdag speelden Pete Philly & Perquisite in Paradiso. Een concert dat al lang van te voren was uitverkocht. Dat had zo zijn reden: het is voorlopig het laatste optreden van het Amsterdamse duo in Nederland. Vrijdag vertrekken ze voor een optreden naar Curaçao en doen daarna nog een paar meer optredens in het buitenland. En dan is het tijd voor rust. Vanaf februari zal het een tijd lang stil zijn rond Pete Philly & Perquisite.

Beide gaan solo aan de slag, maar ook zullen ze samen aan nieuw materiaal werken. De vraag is alleen van wie en wanneer we weer wat van ze horen. Perquisite: “Een planning hebben we niet, het ligt er aan hoe alles loopt; welke kant we muzikaal opgaan. Aan onze soloprojecten moeten we nog gaan beginnen, daar valt dus nog niet veel over te zeggen.”

Vorig jaar oktober kwam Mystery Repeats uit, sindsdien is het hiphop duo constant op tour geweest. Perquisite: “Pete Philly & Perquisite is ons main vlaggenschip, maar daaromheen zijn we altijd ons eigen dingen blijven doen. Vijf jaar lang hebben we nauw samengewerkt, het is nu tijd om ons weer even op onze eigen dingen te focussen.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12