Sessie: overconcentratie deert sessie met White Rabbits niet Sessie: overconcentratie deert sessie met White Rabbits niet

Gestylede nerds komen langzaam los

Sessie: overconcentratie deert sessie met White Rabbits niet

Gestylede nerds komen langzaam los

White Rabbits komen oorspronkelijk uit Columbia. Columbia, Missouri welteverstaan. Tegenwoordig resideren de jonge jongens in New York. Hier namen ze ook hun debuutalbum Fort Nightly op.

Gestylede nerds komen langzaam los

Wat zijn de jongens van White Rabbits een partij zenuwachtig voor hun sessie. Het moet en zal perfect worden. Een bizar contrast met sommige artiesten die hun gitaar ongestemd omhangen en drie minuten los gaan. Nee, deze New Yorkers zien het belang van dergelijke online exposure. Bovendien zijn ze relatief jong en onervaren en komt die camera met groothoeklens behoorlijk dreigend over.

Het kost dan ook een tijd om de jongens richting de Paradisolift te bewegen. Lang niet iedereen past erin dus worden een aantal bandleden achter de camera gepositioneerd. Zij moeten zorgen voor het muzikale laagje dat het debuut Fort Nightly typeert. Langzaamaan komen de strak gestylede nerds een beetje los en lijken ze er zelfs plezier in te hebben.

Bekijk de (behind) closed doors met White Rabbits in Paradiso.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12