Coparck maakt muziek bij documentaire en speelfilm

En is klaar voor een nieuw album

In september komt In A Cabin With… met een plaat van Chop Wood, oftewel Coparck’s Odilo Girod en gastbijdragen van onder andere oud-bandmaatje Sonja van Hamel. De afgelopen tijd was Coparck bezig met muziek bij een VPRO documentaire en een speelfilm.

En is klaar voor een nieuw album

In september zendt VPRO’s Tegenlicht een documentaire uit met muziek van Coparck. Regisseur Marije Meerman benaderde zanger Odilo Girod voor de composities bij een film over Chinese middelbare scholieren. Het past goed in de activiteiten waar Coparck de laatste tijd druk mee is. Zo zit er een theatertour op en zijn ze bezig met de muziek bij de Nederlandse film El Hob Arigato van Danyael Sugawara. Wel is het plan om in 2009 weer een nieuw album uit te brengen. Er liggen inmiddels diverse nummers klaar, maar opnamedata moeten nog worden geprikt.

Eerst komt Girod met een In A Cabin With… soloplaat, maar niet helemaal solo. De Berlijnsessies met Chop Wood kent ook medewerkingen van onder andere Finn Kruyning, Jelte Heringa en Sonja van Hamel. De komende twee weken wordt het album afgemixt. Eind september staat Girod er mee op de planken van de Melkweg. Eerst is Coparck te zien op De Parade met Celluloid fever: The goddess.