Lijn5, State en 3VOOR12 presenteren de Gouden Greep 2007

Bepaal zelf wie genomineerd worden

Ook dit jaar presenteren 3VOOR12, Lijn5.com en State Magazine de Gouden Greep awards in Desmet Studio's te Amsterdam. Huilende nieuwe rappers, geëmotioneerde veteranen, zielsgelukkige producers en trotse clipmakers, het ongelooflijke effect van de Gouden Greep zal wederom neerdalen in het land!

Bepaal zelf wie genomineerd worden

Ook dit jaar presenteren Lijn5.com, State Magazine en 3VOOR12 de Gouden Greep in Desmet Studio's te Amsterdam. Na het succes van vorig jaar is besloten de gehele zondagavond, 30 december, van 21.00 tot 01.00 uur op 3VOOR12XL op 3FM , te vullen met het uitdelen van de awards. Huilende nieuwe rappers, geëmotioneerde veteranen, zielsgelukkige producers en trotse clipmakers, het ongelooflijke effect van de Gouden Greep zal wederom neerdalen in het land!

Wat is er allemaal uitgekomen? Welke albums waren het dikst? Wie heeft er het hardst gerockt? Welke nummers heb je het meest op repeat gehad? We hebben zelf natuurlijk al een waslijst aan mogelijkheden, maar we willen jouw favorieten ook hebben! Stuur er drie op per categorie die wij hebben uitgekozen, dan bepalen wij samen met jou de definitieve genomineerden voor dit jaar en zien we niemand over het hoofd. Mail voor vrijdag 30 november je suggesties naar: info@goudengreep2007.nl.

Categorieën:

BINNENLAND

Beste album
Hit van het jaar
Beste clip
Beste solo-artiest
Beste groep
Beste live-act
Beste producer
Beste dj
Beste feest
Beste mixtape
Hardste distrack
Belofte voor 2008
Oeuvreprijs

BUITENLAND
Beste album
Hit van het jaar
Beste clip
Beste solo-artiest
Beste groep
Beste live-act
Beste producer
Beste mixtape
Belofte voor 2008

De definitieve lijst van genomineerden wordt op 3 december 2007 bekend gemaakt, waarna massaal gestemd kan worden. Op zondag 30 december 2007 zullen alle awards worden uitgereikt.