Goud Graven met Carlos Valdes: Cocorosie, Club 11 én Carlos Valdes zelf Goud Graven met Carlos Valdes: Cocorosie, Club 11 én Carlos Valdes zelf

"Ik ben gewoon zo blij met die set"

Goud Graven met Carlos Valdes: Cocorosie, Club 11 én Carlos Valdes zelf

"Ik ben gewoon zo blij met die set"

De promo's zijn net binnen. Binnen nu en twee weken zal de eerste plaat op het nieuwe label Studio Soulrock uit moeten komen. Studio Soulrock is van Carlos Valdes. Juist ja, die Amsterdammer die ook al dj, boeker en organisator van feesten is. Voordat een van zijn eigen platen goud haalt, graaft hij alvast naar duur metaal in het 3VOOR12 archief.

"Ik ben gewoon zo blij met die set"

Hij is dj, organiseert feesten en heeft zijn eigen boekingsbureau Soulrock. Maar daar blijft het niet bij. De alomtegenwoordige Carlos Valdes breidt zijn territorium verder uit: deze maand brengt zijn eigen label Studio Soulrock de eerste plaat uit, van Bootleg Bitches. De promo's zijn net binnen, vertelt Valdes. "Binnen nu en twee weken is de officiële release. "Dit is zwaarder dan een feestje geven. Maar het is een nieuwe uitdaging. Een volgende stap om Nederlandse artiesten bekend te maken in het buitenland. Het is eigenlijk pure promotie." Valdes graaft zijn favorieten op uit het 3VOOR12 archief.


3VOOR12 Presenteert: Jose Gonzalez!!
"Dit was de eerste keer dat ik Jose Gonzalez zag. Ik had voor die tijd überhaupt niet van hem gehoord. Iemand attendeerde me op het optreden, dat ik hem echt moest gaan zien. Ik vond het te gek. Hij maakt van die heerlijke wegdroommuziek. Direct daarna heb ik twee cd's van hem gekocht, ook één voor mijn vader. Ik hou van meer dan alleen vierkwartsmaten, maar ik verdiep me er wel een stuk minder in. Gonzalez is een reden geweest om door te zetten met mijn zanglessen. Ik zong vroeger vaak in koren, maar op een gegeven moment ben ik er mee gestopt. Voorlopig wil ik er niets mee doen, maar als..., als anderen het ook goed vinden, dan wil ik er misschien wel werk van gaan maken."

Mathias Kaden & Onur Ozer dj set- Static Weekender 30-4-2007
"Niet alleen Mathias Kaden en Onur Ozer waren goed, maar de hele line up. Iedereen had het naar zijn zin. Het was op een maandag, dus de meesten waren eigenlijk al vanaf een donderdag aan het feesten. Er werd flink gedanst, wat best bijzonder is in 11. Het is nu een hit, maar die avond draaide Samim voor het eerst Heater. De eerste keer moest het nog tot iedereen doordringen, maar toen hij het nummer later in zijn set voor de tweede keer inzette, ging iedereen uit zijn dak. Het was echt zo'n avond waar je bij had moeten zijn."

Cocorosie - sessie op Lowlands 2007
"Dit is zo'n optreden waar ik niet bij was, maar wel graag bij had willen zijn. Anderhalf jaar geleden zag ik een documentaire over Cocorosie op 3VOOR12TV. Die manier waarop zij muziek maken is heel apart. Ik hou ook erg van die droomachtige, mysterieuze sfeer."

Sandrien dj set @ Lowlands 2007
"Sandrien is een van mijn beste maatjes. Ik vond het echt heel cool dat zij dit jaar op Lowlands stond. Ik heb de eerste twee platen gehoord, toen moest ik weer terug naar Amsterdam. Ik weet alleen niet meer waarom. Maar die eerste twee platen klonken in ieder geval al top. Sandrien weet altijd weer iets nieuws neer te zetten. Ze heeft een mooie platenkeuze, weet de krenten uit de pap te halen en die goed door elkaar te rocken."

Carlos Valdes @ Pixel 22 september 2007
"Het is misschien een beetje gek iets van mijzelf te kiezen, maar ik ben zo blij met deze set. Ik heb vaker in 11 gedraaid, maar die avond klopte gewoon alles. Iedereen reageerde ook heel enthousiast. Iedereen mag deze set horen!"

 

 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12