De mooiste kleedkamers van Nederland in beeld De mooiste kleedkamers van Nederland in beeld

3FM roept op tot taggen

De mooiste kleedkamers van Nederland in beeld

3FM roept op tot taggen

Taggen; aso of rock 'n roll? Dat was het verhaal van afgelopen dinsdag naar aanleiding van de rekening die C-Mon & Kypski ontving na het taggen van de W2-kleedkamer. Voor- en tegenstanders laten van zich horen en ook 3FM-dj Dolf Jansen gaat zich er mee bemoeien. Maar hoe zien de kleedkamers van Nederlandse poppodia er eigenlijk uit? Hier de foto's!

3FM roept op tot taggen

‘Vandalisme’, vindt de een. ‘Het hoort bij rock ’n roll’, denkt een ander. De meningen blijken verdeeld over tags in de kleedkamers van poppodia. De discussie ontstond afgelopen dinsdag naar aanleiding van de rekening die podium W2 vorige week naar de Utrechtse band C-Mon & Kypski stuurde. Thomas Elbers (Kypski) zette eind september een tag in de W2-kleedkamer en daar was het podium dus niet zo blij mee.

3FM-dj Dolf Jansen las het stukje op 3VOOR12 en besloot er vandaag in zijn radioshow Leuk Is Anders aandacht aan te besteden. Jansen: “Ik ben nu wel benieuwd wat er allemaal voor tags in de kleedkamers staan en wat het betekent als zalen taggen gaan verbieden.” Jansen vroeg in zijn uitzending – op vrijdagmiddag van 12 tot 14 uur – luisteraars een toffe Leuk Is Anders tag te maken. “Ze mogen zelf weten waar ze die plaatsen.” De maker van de mooiste tag mag hem op de muur van de 3FM-studio komen zetten.

Hoog tijd om te laten zien hoe die kleedkamers van Nederlandse popzalen er nu eigenlijk uitzien. Met of zonder tags. Bekijk hieronder hoe de kleedkamers er uitzien.

Welke kleedkamers missen jullie? Mail ze naar 3voor12@vpro.nl!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12