Pinkpop interactief, doe mee! Pinkpop interactief, doe mee!

Meld je aan op Twitter en laat van je horen

Pinkpop interactief, doe mee!

Meld je aan op Twitter en laat van je horen

3VOOR12 rukt uitgebreid uit om verslag te doen van Pinkpop. Drie dagen lang in tekst, beeld en geluid. Maar jij kunt ook meedoen! Bijvoorbeeld via Twitter.

Meld je aan op Twitter en laat van je horen

3VOOR12 is traditiegetrouw drie dagen lang van de partij tijdens Pinkpop. Voor zover de artiesten akkoord gaan (je weet het, sommigen doen dat niet ...) laten we de concerten drie dagen lang integraal zien via internet en digitale televisie van UPC, @ Home, Caiway, Delta en Multikabel. Daarnaast natuurlijk recensies, sfeerverslagen en interviews.


Maar 3VOOR12 zou 3VOOR12 niet zijn als we niet wat nieuws proberen. 3VOOR12 maakt de Pinkpop-verslaggeving dit jaar interactief. En we doen dat met Twitter. Dankzij Twitter kun je je zowel thuis op de bank als op het festival-terrein laten horen. Twitter vraagt of je in 140 karakters de vraag ‘ What are you doing’ kan beantwoorden. Maar daar hoef je het natuurlijk niet bij te laten. Laat via Twitter (dat kan via de site, maar ook per sms) weten wat je doet, wat je van een concert vindt, etcetera. Maar doe dat pas als je vriend van 3VOOR12 bent geworden. Dan moet je eerst een eigen account aanmaken op http://www.twitter.com en vervolgens bij de volgende adressen langs om onze vriendschap te bestempelen:

http://www.twitter.com/3VOOR12
Via dit adres houden we je op de hoogte van de belevenissen van de redactie.

http://www.twitter.com/3VOOR12Nieuws
Via dit adres krijg je binnen wat de redactie van concerten vindt.

http://www.twitter.com/3VOOR12Gids
Via dit adres laten we de tv-kijkers weten wat het uitzendschema is.

3VOOR12 verzorgt dus 3 Twitter-feeds, maar pas echt leuk wordt het als zowel de thuisblijver als de festivalganger van zich laat horen. Dus doe mee! Meld je aan bij Twitter, wordt vriend van de drie bovenstaande Twitter-feeds en Twitter!

De optelsom van de vrienden van 3VOOR12 wordt verwerkt in de tv-programmering van 3VOOR12. Oftewel: doe mee en je speelt ook een rol in de tv-uitzendingen van 3VOOR12, te volgen via internet en digitale televisie.

Dat kan best leuk worden!

P.S. 1. Bekijk hier bij DAG een animatie van de manier waarop Twitter werkt.

P.S. 2. Wist je dat 3VOOR12 en dus Pinkpop ook goed via de mobiel te volgen is? 3VOOR12 Mobiel

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12