Plaats je eigen nieuws op 3VOOR12

3VOOR12-vrienden sectie krijgt eigen actuele voorpagina

Vanaf vandaag staat jouw blog-post op 3VOOR12 gelijk aan de nieuwsberichten van de redactie. Check de nieuwe features in de DOE MEE sectie, met de mogelijkheid tot toevoegen van YouTube- en aanverwante inhoud en een eigen voorpagina met laatste en meest gelezen blogposts.

3VOOR12-vrienden sectie krijgt eigen actuele voorpagina

Met de lancering van onze nieuwe site introduceerde 3VOOR12 eind vorig jaar twee nieuwe voorpagina’s: al het nieuws dat de redactie produceert vind je bij NIEUWS EN ACHTERGRONDEN, alle audio en video zit achter KIJK EN LUISTER. Vanaf vandaag is ook de derde pilaar van de nieuwe site stevig genoeg om iedereen erop te wijzen: alles wat jij te melden hebt, staat vanaf vandaag op gelijke hoogte op de DOE MEE voorpagina.

Nu de techniek van de rest van de site is bijgeschaafd, durven we de volgende stap aan: jou aan het woord laten, niet in een achteraf hoekje, maar gewoon op het hoogste niveau. Naast de NIEUWS EN ACHTERGRONDEN voorpagina en de KIJK EN LUISTER etalage heeft ook de DOE MEE sectie nu haar eigen voorpagina, waar je de belangrijkste en de laatste berichten van 3VOOR12 bloggers vindt, waar je kunt zien welke tags het meest gebruikt worden en waar je in een oogopslag ziet welke verhalen de grootste discussie hebben losgemaakt.

Ook is de layout en functionaliteit van het blog is enorm aangepakt. Heb je je favoriete clips op YouTube, GoogleVideo, Splashcast, Fabchannel staan? Hang ze ook in je 3VOOR12 blog! (Werkt nu nog even alleen via Firefox). Ook is het in de nieuwe community-omgeving nu zowaar mogelijk om je vrienden te vinden! Zoek je de blog van een van je vrienden, check dan de ledenpagina of zoek op het emailadres dat je al hebt.

De komende maanden zal DOE MEE nog verder uitgebreid worden met een aantal audio-video features. Kom je bij het gebruik ervan nu dingen tegen die niet of niet goed werken, laat het ons dan zeker weten! Ook ideeen zijn welkom. Heb je gewoon heet popnieuws, een te gekke clip gemaakt of iets anders te melden dat iedereen mag weten, mail dan niet, maar scoor je eigen scoop en plaats het op je 3VOOR12 Blog ;)

  • Check de DOE MEE voorpagina hier
  • Nog niet aangemeld als 3VOOR12 blogger, klik rechtsboven op inloggen en in het openend venster daarn op aanmelden