De 7EVEN (week 24): Justice, Bonde Do Role en Queens of the Stone Age De 7EVEN (week 24): Justice, Bonde Do Role en Queens of the Stone Age

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

De 7EVEN (week 24): Justice, Bonde Do Role en Queens of the Stone Age

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

Geen pool van 138 journalisten, muzikanten, luisteraars en andere muziekmenners. Ook geen singleverkoop, aantal uitgeleverde cd's of betaalde downloads. Wel de zeven beste albums op een rij, uitgekozen door Kindamuzik en 3VOOR12, uitgezonden door 3VOOR12. Elke twee weken de lijst op 3VOOR12 en Kindamuzik, donderdag het geluid erbij in de webradioshow Gloeiende Plaat. In DE 7EVEN!

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

Geen pool van 138 journalisten, muzikanten, luisteraars en andere muziekmenners. Ook geen singleverkoop, aantal uitgeleverde cd's of betaalde downloads. Wel de zeven beste albums op een rij, uitgekozen door Kindamuzik en 3VOOR12, uitgezonden door 3VOOR12. Elke twee weken de lijst op 3VOOR12 en Kindamuzik, donderdag het geluid erbij in de webradioshow Gloeiende Plaat. In DE 7EVEN!QUEENS OF THE STONE AGE | ERA VULGARIS
Interscope/Universal
Ondanks het gemis van Nick Oliveri is Era Vulgaris een intrigrende
plaat. Concessies doen komt niet in Josh Homme's woordenboek voor en dat lef moet je waarderen.

JUSTICE | †
Ed Banger/Warner
Tien jaar geleden daalde Daft Punk af als Mozes van de berg met de tien geboden van de Franse dance. Justice danst anno 2007 liever brutaal rond het gouden kalf.

RICHARD THOMPSON | SWEET WARRIOR
Proper/Rough Trade
De oprichter van Fairport Convention is terug met een huiveringwekkend mooi album vol bittere liefdes- en oorlogliedjes.

PARADISE LOST | IN REQUIEM
Century Media/EMI
Na wat jaren experimenteren met electronica keren de uitvinders van de gothic metal terug naar het geluid uit de gloriedagen. Heeft de concurrentie eindelijk iets om echt over te janken.

DIGITALISM | IDEALISM
Kitsuné/EMI
Combineert de rauwe, ruige en snedige elementen van rockmuziek met onvervalste dance. Op zich niets nieuws onder de zon, maar de uitvoering is akelig perfect.

SHINING | GRINDSTONE
Rune Grammofon/Konkurrent
De Noren van Shining gaan de uitdaging aan om hardrock, electronica, mathrock, klassieke muziek, progressive, jazz, cross-over, death metal en zelfs een snuif opera in één en dezelfde plaat te vatten zonder belachelijk over te komen. Mooi toch, als je torenhoge ambities kunt waarmaken.

BONDE DO ROLE | WITH LASERS
Domino/Munich
Het plezier spat eraf en de vaak bijna amateuristische productie
herbergt melodieën die dagenlang je hersenpan teisteren. Clevere onzin van de bovenste plank.

 

 

  • De 7EVEN wordt donderdag uitgezonden tussen 15:00 en 16:00 uur in de Gloeiende Plaat op 3VOOR12/CENTRAL.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12