Subjectivisten.org tijdelijk offline Subjectivisten.org tijdelijk offline

Nog niet bekend wanneer de nieuwe site online komt

Subjectivisten.org tijdelijk offline

Nog niet bekend wanneer de nieuwe site online komt

Subjectivisten.org is uit de lucht. Tijdelijk, zegt oprichter Ariën Rasmijn. Een vernieuwde site is nog steeds in de maak, maar Rasmijn wil niet zeggen wanneer die online komt. "We hebben het allemaal erg druk. Je ziet vanzelf wanneer."

Nog niet bekend wanneer de nieuwe site online komt

Muziekfreaks hebben het ongetwijfeld gemerkt: de onafhankelijke muziekwebsite Subjectivisten.org is offline, sinds een week of twee. Is de site dood of maar tijdelijk uit de lucht? Het blijkt het laatste, zegt oprichter Ariën Rasmijn: “We hebben een akkefietje met de provider, meer ga ik er niet over zeggen. Maar we zijn volop bezig met een nieuwe site.”

De nieuwe site van de Subjectivisten wordt een weblog. “Dat is veel makkelijker bij te houden”, zegt Rasmijn. “We hebben dan geen gedoe met het technische gedeelte van de website.” Hij wil niet zeggen wanneer de nieuwe versie online komt. “We roepen het al een heel lang dat die nieuwe site eraan komt, maar ik geef geen termijn aan, omdat we het allemaal erg druk hebben. Toen ik de site begon, was ik student en kon ik er veel uren insteken. Nu is dat anders. We komen absoluut weer online, je ziet vanzelf wanneer.”

Subjectivisten.org bestaat sinds februari 2002 en is een site met een eigen visie op popjournalistiek, persoonlijk en diepgravend. Het forum groeide in de afgelopen jaren uit tot een plaats waar stevig gediscussieerd werd door een groepje fanatiekelingen, waaronder veel popjournalisten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12