Samenvoeging Arrow Rock en Fields of Rock niet aan de orde Samenvoeging Arrow Rock en Fields of Rock niet aan de orde

Organisator Mojo heeft nog geen duidelijkheid over fileproblemen Arrow

Samenvoeging Arrow Rock en Fields of Rock niet aan de orde

Organisator Mojo heeft nog geen duidelijkheid over fileproblemen Arrow

De afgelopen dagen ontstond beroering onder bezoekers van Arrow Rock en Fields of Rock. In een artikel in De Stentor werd de indruk gewekt dat Mojo overweegt beide evenementen samen te voegen. Wat blijkt: een wethouder uit Dronten werd niet alleen verkeerd geciteerd, het idee is voorlopig niet meer dan een losse flodder.

Organisator Mojo heeft nog geen duidelijkheid over fileproblemen Arrow

 

Fans van Arrow Rock en Fields of Rock kunnen opgelucht ademhalen. De twee rockfestivals zullen niet worden samengevoegd tot één festival. De afgelopen dagen ontstond beroering op internet onder bezoekers van beide evenementen. Aanleiding is een artikel in het Overijsselse regionale dagblad De Stentor. Die krant citeerde wethouder Siebe de Graaf van Dronten, die vertelde dat organisator Mojo een samenvoeging overweegt. Volgens Mojo is het bericht volledig uit de lucht gegrepen.

Wethouder De Graaf verstrekt zelf opheldering. Het gewraakte citaat is niet juist in het artikel terecht gekomen. De verwarring ontstond tijdens een vergadering over de enorme fileproblemen rond het Arrow Rock Festival, 30 juni in Biddinghuizen. "Op de gang vlogen ideeën heen en weer, zoals dat wel vaker gaat. Ik heb niet gezegd dat het een idee zou zijn om beide festivals samen te voegen. Deze evenementen hebben een heel andere doelgroep. Het idee was om de twee evenementen in één weekend plaats te laten vinden, om zo de verkeersstromen beter te kunnen reguleren."

Volgens De Graaf is ook dat idee niet meer dan een losse flodder. "De gemeente is hierin niet sturend en niet leidend. Als Mojo het een goed idee vindt, komen ze vanzelf weer bij ons terecht." Mojo heeft het intussen nog vooral druk met het uitzoeken hoe Arrow Rock zo'n chaos kon worden. De precieze oorzaak is nog niet bekend.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12