Het pleidooi van Giel Beelen (3FM) Het pleidooi van Giel Beelen (3FM)

"Ja, ik zou kunnen zeggen: C-Mon & Kypski is zelfs fruitig"

Het pleidooi van Giel Beelen (3FM)

"Ja, ik zou kunnen zeggen: C-Mon & Kypski is zelfs fruitig"

In het programma 3VOOR12FM vragen we wekelijks vooraanstaande mensen uit de muziekindustrie om een pleidooi te houden voor een kandidaat voor de 3VOOR12 Award. Deze week vertelt 3FM-dj Giel Beelen waarom C-Mon & Kypski er met die award vandoor moet.

"Ja, ik zou kunnen zeggen: C-Mon & Kypski is zelfs fruitig"

3FM-dj Giel Beelen heeft het niet zo op bandjes met gitaren. Vandaar zijn vurige pleidooi voor vier mannen met samplers, drumcomputers, draaitafels en keyboards: C-Mon & Kypski.

"3VOOR12 heeft weer heel wat zure shit genomineerd voor de 3VOOR12 Award. Veel van die zure bandjes met gitaren uit Nederland. Van mij hoeft dat niet zo. Dat kennen we nu wel. Daarom zeg ik:C-Mon & Kypski. Live zijn ze helemaal te gek, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het gaat om het beste album, maar die toffe liveshow houd je toch in je achterhoofd. Wat kan ik er nog meer over zeggen? Het is vernieuwend, dansbaar en fris. Ja, ik zou kunnen zeggen C-Mon & Kypski is zelfs fruitig."

"Ze zijn gewoon erg goed."

"Ze zijn gewoon te gek."

"C-Mon & Kypski IS gewoon."

"Als je denkt wat is dat voor een fuckin' album, dan moet je het maar gewoon eens luisteren. Ik stem op C-Mon & Kypski, Where The Wild Things Are."

"Nou dat dus. Hiep hoi!"

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12