De 7EVEN (week 28): Gogol Bordello, Interpol, Dungen De 7EVEN (week 28): Gogol Bordello, Interpol, Dungen

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

De 7EVEN (week 28): Gogol Bordello, Interpol, Dungen

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

Geen pool van 138 journalisten, muzikanten, luisteraars en andere muziekmenners. Ook geen singleverkoop, aantal uitgeleverde cd's of betaalde downloads. Wel de zeven beste albums op een rij, uitgekozen door Kindamuzik en 3VOOR12, uitgezonden door 3VOOR12.

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

Geen pool van 138 journalisten, muzikanten, luisteraars en andere muziekmenners. Ook geen singleverkoop, aantal uitgeleverde cd's of betaalde downloads. Wel de zeven beste albums op een rij, uitgekozen door Kindamuzik en 3VOOR12, uitgezonden door 3VOOR12. Elke twee weken de lijst op 3VOOR12 en Kindamuzik, donderdag het geluid erbij in de webradioshow Gloeiende Plaat. In DE 7EVEN!


GOGOL BORDELLO | SUPER TARANTA!
Side One Dummy/Suburban
Tussen folky meezingpubpunk en tempobeulvolksdanswerk brengt Gogol Bordello wederom een brede glimlach op het gezicht. Dit meltkroesfeest kent nog steeds geen einde. Sterker: de nasmaak leert dat het pas net begonnen is.

BAND ANE | ANISH MUSIC

Jenka Music
Grif de naam Band Ane in drukletters in het geheugen, het is een kwestie van tijd vooraleer die van pas zal komen om er zowel buren als vrienden non-stop mee lastig te vallen.

INTERPOL | OUR LOVE TO ADMIRE

Capitol/EMI
Wederom schemert het schitterend in de wereld die Interpol heet. De stem van Paul Banks varieert van melancholisch berustend tot snerend cynisch en trekt de luisteraar mee naar de donkere kanten van de grote stad.

EL CACO | FROM DIRT
Black Balloon/Bertus
Het Noorse El Caco trekt alle registers open om van From Dirt een spannende luisterervaring te maken. En waar gerockt wordt, vliegen de spetters in het rond.

AIR TRAFFIC | FRACTURED LIFE
EMI
Verslavende refreinen, positief dreinende pianoloopjes en de hartverscheurende stem van Wall. Na twee keer luisteren zijn de nummers vrienden geworden van de luisteraar en is meeblèren onvermijdelijk.

DUNGEN | TIO BITAR
Subliminal Sounds
Geen idee wat je het vreemde muzikale mengsel op Tio Bitar zou moeten noemen. Is het rock? Is het pop? Is het psychedelica? Is het prog? Dungen weet het zelf ook niet helemaal en eet van alle walletjes mee. Aanschuiven en mee-eten dus.

WRINKLE NECK MULES | THE WICKS HAVE MET

Blue Rose
Wrinkle Neck Mules neemt je mee op de tractor. Er zitten rauwe stukken en venijninge bochten in de rit, maar ook melancholie en weemoed krijgen hun plek.


* De 7EVEN wordt donderdag uitgezonden tussen 15:00 en 16:00 uur in de Gloeiende Plaat op 3VOOR12/CENTRAL.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12