Rijmelarij en dergelijke? met Lucky Fonz III nu online Rijmelarij en dergelijke? met Lucky Fonz III nu online

Zomerserie over songteksten door Thijs Janssen

Rijmelarij en dergelijke? met Lucky Fonz III nu online

Zomerserie over songteksten door Thijs Janssen

Komkommers? Maar dan wel met tekst! Deze zomer schotelt 3VOOR12 je zes artiesten voor die een van hun songteksten herbeleven voor onze camera. In de vierde aflevering is Otto, aka Lucky Fonz III aan het woord.

Zomerserie over songteksten door Thijs Janssen

Is Lucky Fonz III de tweede Bob Dylan? De Nederlandse dan? Ach, laten we ons daar nog even niet druk om maken. Lucky Fonz III is - in tegenstelling tot zijn held - namelijk heel grappig (lees zijn 3VOOR12 blog over zijn Australie tournee!), fris, jong en nog lang niet uitgespeeld.

Lucky Fonz III vertelt in de vierde aflevering van Rijmelarij en dergelijke? vanuit zijn favoriete schrijfplek - de hortus botanicus in Amsterdam - over The Beat, een lied over vader zoon-relaties. De jongen die als geen ander droevige liedjes kan inpakken in een vermakelijke show, is in deze Rijmelarij-aflevering verbluffend serieus. Maar hij vermaakt ook de planten in de hortus met een vleugje melancholische pokon en kan het niet nalaten om de lach die in iedereen schuilt te verleiden zich even te laten zien. "Ik ben misschien een oude lul." Moest je lachen? Kijk dan maar even.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12